Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A júliusi végi KertMoziban: Éjfélkor Párizsban

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: kermozi-20200731
Elérhetőség: Megvalósult esemény

KertMozi a KultPincében

Lehetséges, hogy még nem volt Woody Allen film a Kultmoziban??? Nem emlékszem pontosan, de nem fogtok csalódni ha erre a filmre esik a választásotok 

Gil és Inez jegyesek, akik üzleti okokból Párizsba látogatnak. Időközben kiderül, hogy a pár nem egymáshoz való: Gil író és esetleg Párizsban szeretne élni, és komoly íróvá válni, míg Ineznél ez szóba sem jöhet. Gil szeret esőben Párizsban járkálni, míg Inez egyáltalán nem. A történetben a fordulatot az hozza, amikor Gil felfedezi, hogy pontban éjfélkor Párizs egy bizonyos pontján egy autómatuzsálem áll meg mellette és észrevétlenül időutazásban vesz részt, ami visszaröpíti az általa kedvelt 1920-as évek Párizsába, ahol neves festőkkel, írókkal találkozik. Az esemény több egymás utáni éjszakán megtörténik, ezért Gil kettős életet kezd élni. Apósjelöltje magándetektívet fogad, hogy kiderítse, merre járkál éjszakánként.

 

Éjfékor Párizsban, KultMozi, Moziklub, filmvetítés, gasztronómia, borkóstolás, borkóstoló

Leírás és Paraméterek

A belépőjegy ára KertMoziba 3500 Ft/fő, amely tartalmazza a háromtételes borkóstolót, a séfünk által készített harapnivalókat és a filmvetítést. Az eseményre Lénárd László - Bor Mámor Monor - szállítja a tüzes nedüket egyenesen Szekszárdról, érkezik a Prantner Családi pince!

 

Prantner Családi Pince Szekszárd, borkóstoló, KultPince, Moziklub, borkóstolás


Helyszín: KULTPINCE
Monor, Strázsa-hegy (Kövidinka sor)
Időpont: 2020. július 31. (péntek)
Érkezés: 19.30-tól, a filmvetítés 20.30 órakor indul. Jegyek a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Forrás köz 2.) és új helyszínen a Bor Mámor Monor üzletben (Kiss Ernő utca 9.) vagy online válthatók a kultpince.hu oldalon 2020. július 30-ig.
A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges információk:
Kedvezményezett: Cimbora Borház Kft.
Bankszámlaszám: 10103843-09234400-01003000

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!