Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Keresztelő a KultPincében

Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Keresztelők névadók ideális helyszíne a KultPince,

A legfontosabb, hogy kedves és bensőséges ünnepség legyen, ahol a család, a keresztszülők vagy a névadó szülők számára valóban emlékezetes  legyen ez a nem mindennapi esemény. Ehhez a bensőséges ünnepséghez teremtjük meg a környezetet.  A hangulatos és csendes vidéki környezet, az autentikus pincesorok biztosítják a zavartalan és bensőséges ünneplést.

Zártkörű rendezvényeink minimum 15 részvételével működnek.

Leírás és Paraméterek

Pincénk a Pest megyei Monoron, Budapest közelében,

a Monori Pincefalu szívében található, az egész épületegyüttes a pincéhez tartozó kert mind a bensőséges, ünneplés szolgálatában áll. A fröccsteraszról kitekintve, vagy a kertbe kilépve a pincefalu pincéi és szőlői adják a panorámát.
A vendéglátásunk hátterét felszerelt melegkonyhánk biztosítja, ahol az Önök által kívánt ünnepi menü frissen készül. Mivel a családi ünnep helyszíne egy pince, így bátran ajánljuk kézműves borainkat az ünnepi menü  kísérőjeként.

 A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik, amely rendszert igény esetén az ünneplás szolgálatába állítunk..

Rendezvénytermünk és a fröccsterasz is akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!