Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Csapatépítő helyszín, csapatépítő programok, csapatépítés

Csapatépítés, csapatépítő disznóvágásCéges csapatépítő programok Budapest közelében a Monori Pincefaluban!

Csapatépítő programjaink, csapatépítő tréningek egyedi helyszínen, az igazi vidéki hangulatot árasztó Monori Pincefalu szívében, disznóvágás a téli időszakban, egy jó hangulatú borkóstoló program egy céges vacsorával összekötve, tavasztól őszig a csapatépítő közös főzés, grillezés, bográcsozás a KultPince kertjében. Szakácsunk megadja a szükséges segítséget a sikeres közös főzés érdekében, hogy a különböző korú és nemű csapattagok egyenlő mértékben vehessenek részt a közös munkában, ezzel elősegítve a csapatépítés sikerét, elérve hogy minden résztvevő élményként élje meg a csapatépítő közös főzést.

Szabadtéri csapatépítés, kincsvadászat Budapest közelében

Csapatépítő játék keretében szervezzük a szabadtéri kalandjátékunkat, kincsvadászatunkat a Monori CsámBORgó-t, melynek helyszíne az egész pincefalu. A feladatmegoldás közben a játék útvonalai érintik az Ezer Pince Szőlészeti Tanösvényt, megtekinthetők az építészetileg is értéket képviselő hagyományos pincéink.

A Monori CsámBORgó egy szabadtéri kincsvadászó kalandjáték

amely egy különleges falusi kalandjáték. Amennyiben lebilincselő, hangulatos, borkóstolóval fűszerezett csapatépítő programot szerveznél cégednek, akkor gyertek Monorra és csámborogjatok egyet a pincefaluban, kalandra fel!

A KultPince területén más kültéri és beltéri játékok is rendelkezésre állnak: petanque, mölkky, lengőteke

Csapatépítő programjaink pédaként:

csapatépítés, csapatépítő disznóvágás csapatépítő grillezés, őszi csapatépítő közös főzés, csapatépítés csapatjátékkal, csapatépítő CsámBORgás, borozás a KultPincében, csapatjáték, borkostoló, közös vacsora, csapatépítő közös főzés a KultPincében, kültéri csapatépítő játék, Monori CsámBORgó mint csapatépítő program, Csapatépítő tréning a KultPincében, Kültéri csapatépítés a KultPincében

KultPince egy ideális csapatépítő helyszín.

Csapatépítés után hazafelé, helyieknek bátran ajánljuk a gyalogsétát, de elérhető a taxi és a sofőrszolgálat is!

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Falusi disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja. Kérje ajánlatunkat!

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus hagyományőrző disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára, akár pincetúrával összekötött borkóstolóra vágyik, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló és ideális helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre! A program minimum 15 részvételével, zártkörűen működik!

Téli időszakban, ma már nem feltétlen András napi kezdéssel, a baráti társaságok kedvelt programja a hagyományőrző falusi disznóölés, amely különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt dolgozhat az egész csapat, ízesítheti a kolbászhúst, töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát és kolbászt és élvezheti a házias disznótoros ételeinket! Mindezt megteheti az igazi vidéki hangulatot árasztó, Strázsahegy Kövidinka során lévő KultPincében!

Kérje ajánlatunkat!

A csapatépítés fontos része a hatékony munkavégzésnek és a jó munkahelyi légkörnek. Számos módszer létezik a csapatépítésre, azonban az egyik legkülönlegesebb és legérdekesebb lehetőség a csapatépítő disznóvágás, majd az azt követő disznótor.

Csapatépítő disznóvágás, csapatkáték, disznótor

Kérje ajánlatunkat!

Főzzünk együtt, közös főzés a csapatépítés jegyében, kérje ajánlatunkat!

A csapatépítő főzés programok között egyre népszerűbb a főzzünk együtt típusú csapatépítés, helyszínként ajánljuk a monori Strázsahegyen elterülő pincefalunkat, azon belül pedig a Kövidinka sori KultPincét, amely Budapesttől alig 30 kilométerre található. A nem mindennapi vidéki környezet, a szokásostól eltérő tevékenység, a közös alkotás élménye, egy kötetlen program keretében a napi rutintól eltérő helyzetben történő feladatmegoldás teremt jó hangulatot és kovácsolja össze a csapat tagjait.

Főzzünk együtt, csapatépítő főzés a jó csapathangulatért!

Kérje ajánlatunkat!

Borkóstolóink

alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról. Borkóstolóink során megfigyelhető, hogy igazi jó hangulatú csapatépítés zajlik. Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Kérje ajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő szabadtéri kalandjáték, kincsvadászat a Monori Pincefalu területén! Kérje ajánlatunkat!

A Monori CsámBORgó egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri kalandjáték és kincsvadászat, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Monori CsámBORgó egy csapatépítő túra, kincsvadászat a Monori Pincefalu 180 hektáros területén