Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Csapatépítés, rendezvényhelyszín

Csapatépítés, csapatépítő disznóvágásCsapatépítő programok helyszíne az egész pincefalu!

Csapatépítő programjaink egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében: disznóvágás a téli időszakban, egy jó hangulatú borkóstoló program egy céges vacsora előtt vagy után, tavasztól őszig a közös csapatépítő főzés, grillezés, bográcsozás a KultPince kertjében.

Outdoor csapatépítés program keretében szervezzük csapatépítő kalandtúra játékunkat a Monori CsámBORgó-t, melynek helyszíne lehet az egész pincefalu. A KultPince területén más kültéri és beltéri játékok is rendelkezésre állnak: petanque, mölkky, lengőteke, óriás malom.

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja.

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre!

Téli időszakban nemcsak a baráti társaságok kedvelt programja a disznóölés, különleges csapatépítő rendezvényhelyszín és program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a csapat a kolbászhúst és töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát-kolbászt! Mindez egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében a KultPincében!

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő programok

között egyre népszerűbb a közös főzés, ezt nálunk egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefaluban próbálhatják ki!

Különleges élmények, a mindennapoktól eltérő közös alkotás és játék lehetősége a kollégáknak egyedi környezetben, az autentikus pincefaluban Budapest közelében. A csapatépítő főzés során kötetlen program keretében, a napi rutintól eltérő szituációban valósul meg a feladatmegosztás, együttműködés, kommunikáció, amelynek eredménye a jó csapathangulat és nem utolsó sorban a kellemes ízek.

Főzzünk együtt a jó csapathangulatért!

Kérje ajánlatunkat!

Borkóstolóink

alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról. Borkóstolóink során megfigyelhető, hogy igazi jó hangulatú csapatépítés zajlik. Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő játék a Monori Pincefalu területén!

A Monori CsámBORgó program egy interaktív, közösségépítő többpályás csapatépítő szabadtéri játék, ahol a játék útvonalai és tartalma is szabadon variálható. A feladványok megoldásán keresztül csámboroghatjuk végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!