Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Csapatépítő programok, csapatépítés

Csapatépítés, csapatépítő disznóvágásCsapatépítő programok Budapest közelében a Monori Pincefaluban!

Csapatépítő programjaink, csapatépítő tréningek egyedi helyszínen, az igazi vidéki hangulatot árasztó Monori Pincefalu szívében, disznóvágás a téli időszakban, egy jó hangulatú borkóstoló program egy céges vacsorával összekötve, tavasztól őszig a csapatépítő közös főzés, grillezés, bográcsozás a KultPince kertjében. Szakácsunk megadja a szükséges segítséget a sikeres közös főzés érdekében, hogy a különböző korú és nemű csapattagok egyenlő mértékben vehessenek részt a közös munkában, ezzel elősegítve a csapatépítés sikerét, elérve hogy minden résztvevő élményként élje meg a csapatépítő közös főzést.

Outdoor, szabadtéri csapatépítés program Budapest közelében

Csapatépítő játék keretében szervezzük kalandtúra játékunkat a Monori CsámBORgó-t, melynek helyszíne az egész pincefalu. A feladatmegoldás közben a játék útvonalai érintik az Ezer Pince Szőlészeti Tanösvényt, megtekinthetők az építészetileg is értéket képviselő hagyományos pincéink.

A Monori CsámBORgó  játék egy különleges vidéki céges kalandjáték. Amennyiben lebilincselő, hangulatos, borkóstolóval fűszerezett csapatépítő programot szerveznél cégednek, akkor gyertek Monorra és csámborogjatok egyet a pincefaluban, kalandra fel!

A KultPince területén más kültéri és beltéri játékok is rendelkezésre állnak: petanque, mölkky, lengőteke

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja.

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus hagyományőrző disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre!

Téli időszakban, ma már nem feltétlen András napi kezdéssel, a baráti társaságok kedvelt programja a hagyományőrző falusi disznóölés, amely különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt dolgozhat az egész csapat, ízesítheti a kolbászhúst, töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát és kolbászt! Mindezt megteheti az igazi vidéki hangulatot árasztó, Strázsahegy Kövidinka során lévő KultPincében!

Kérje ajánlatunkat!

Főzzünk együtt a csapatépítés jegyében

A csapatépítő programok között egyre népszerűbb a főzzünk együtt típusú csapatépítés, helyszínként ajánljuk a monori Strázsahegyen elterülő pincefalunkat, azon belül pedig a Kövidinka sori KultPincét, amely Budapesttől alig 30 kilométerre található.

A nem mindennapi vidéki környezet, a szokásostól eltérő tevékenység, a közös alkotás élménye, egy kötetlen program keretében a napi rutintól eltérő helyzetben történő feladatmegoldás teremt jó hangulatot és kovácsolja össze a csapat tagjait.

Főzzünk együtt a jó csapathangulatért!

Kérje ajánlatunkat!

Borkóstolóink

alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról. Borkóstolóink során megfigyelhető, hogy igazi jó hangulatú csapatépítés zajlik. Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő játék a Monori Pincefalu területén!

A Monori CsámBORgó játék egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri játék, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a  Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Csámborgó túra a Monori Pincefalu területén