csapatépítés
Ami szükséges egy jó csapatépítő programhoz, az itt mind megvolt. A csapat tagjai a disznó leölésétől a feldolgozásáig minden munkafolyamatból kivették a részüket. Közben a KultPince csapata kényeztette a társaságot, forralt borral, kezdeti zsíros kenyérrel, frissen sült pogácsával, majd ahogy az dukál következett a hagymás resztelt máj és az elmaradhatatlan sültvér.
A több mint tíz éve üzemelő KultPince a Monori Pincefalu sokoldalú rendezvényhelyszíne, legyen szó akár magán vagy céges rendezvényekről. Egy igazi vidéki hangulatot árasztó strázsahegyi rendezvényhelyszín, nem messze Budapesttől, Pest Megyében, elrejtve a nagyvárosi forgatagtól.
Az ősz maga a csoda. Szabadba csábító színeivel, ízeivel, vendégeinket is elvarázsolja. Az őszi virágok, a vadgyümölcsök, és nem elhanyagolhatóan a dűlők mellett otthagyott othello és izabella szőlőfürtök, a párás reggelek után előbújó nap tartogatnak még látogatóink számára meglepetéseket amennyiben eltöltenek egy napot az őszi pincefalunkban.
Kereket oldott a nyár
Váratlanul kereket oldott a nyár,
Az ősz meg itt az úton poroszkál már.
Kezdődik a színkavalkád - kedvelem,
A szépsége lelkemnek csodás kellem.
A szeptemberi hónap sem volt eseményszegény, volt esküvő, csapatépítés, csapatépítő csámborgás és természetesen KultMozi, ahol a Woody Allen filmje Vicky Cristina Barcelona került vetítésre, meghívott borászatunk a Kemencés Borház volt és mint mindég a gaszroélményt Szurok mester biztosította
Hiszünk abban, hogy egy jól választott helyszínen megtartott csapatépítés, az együtt eltöltött kötetlen együttlét, a csapattagok egymáshoz és a céghez kapcsolódó viszonyát hivatott fejleszteni. Ezáltal a csapat tagjai jobban megismerhetik egymást, kialakulnak a csoporton belüli szerepek, könnyebbé válik az együttműködés és ezáltal a problémamegoldás.
Csapatunk Lukácsy Zoltán borász által tartott borkóstolón mélyítette ismereteit a KultPince borválasztékából, mindezt abból az célból, hogy vendégeink számára szakszerű tanácsot tudjunk adni az éppen aktuálisan felszolgált ételeinkhez ajánlható borainkról. A bor és az étel párosítása során a kiválasztott bornak ki kell emelnie az ételt, ugyanakkor az íz intenzitásban a bornak kell vezetni.
Munkás, de meghitt és gondtalan együttmunkálkodás tovább erősítette a barátságot és a csapatszellemet. Egy igazi csapatépítő tréning részesei lehettünk!