Borkóstoló, pincetúra a csapatépítés jegyében

Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Borkóstolóink

alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról. Borkóstolóink során megfigyelhető, hogy igazi jó hangulatú csapatépítés zajlik. Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Kérje ajánlatunkat!

Kívánságlistára teszem
Borkóstoló, pincetúra a csapatépítés jegyében

Leírás és Paraméterek

Ajándékozzon lovaskocsis borkóstoló, bortúra programot születésnapra, névnapra, barátainak kollégáinak!

Borkóstoló és pincetúra - a KultPince kézműves borainak (3/5/6 bor) bemutatása és kóstoltatása, különböző borkorcsolyákkal. Nagyobb létszám esetén hideg/meleg ebéd vagy vacsora igény szerint.

Boraink helyi szőlőből készült Kunsági OEM borok. "Célunk a borvidék tradicionális szőlőfajtáiból könnyed, illatos, gyümölcsös, kézműves, száraz minőségi borok készítése, melyek nemcsak hangulati „oldószerek”, hanem programjaink méltó kísérői, együttgondolkodásra késztetnek, nyitottá, befogadóvá tesznek." Dunai János borász, a KultPince és az a'Capella Szőlőbirtok (Badacsony) borásza 

Csapatépítő bortúra és kirándulás az Európában is egyedülálló, 960 pincét számláló Monori Pincefaluban, az ország első szőlészeti és borászati tanösvényének érintésével. Csapatépítő bortúránk kombinálható a Monori CsámBORgó csapatéíptő játékkal is. Hangulatos pincelátogatások mellett, akár a csapat tagjaihoz igazítható témájú játékkal. Az a tapasztalat, hogy a csapatépítést követően a tagok igazán jó hangulatban a megélt kalandokról beszélve térnek vissza a kiindulási helyre, azaz a KultPincébe.

Borkóstoló a csapatépítés jegyében, Budapest környékén, a monori KultPincében, amely egy ideális csapatépítő helyszín!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek