Csapatépítő disznóvágás a KultPincében

Csapatépítő disznóvágás a KultPincében

Hagyományos, autentikus vidéki disznóvágás Budapest közeli Monori Pincefalu Kövidinka során a KultPincében. A disznóvágás egy igazi közösségi esemény legyen szó, családról, baráti társaságról vagy munkatársakról. Munkatársak esetében egy hagyományos disznóvágás az élményen túl csapatépítés is, ahol a kollégák szakember irányítása mellett részt vállalhatnak a disznó feldolgozásában és a közös munka eredményét közös étkezés keretében el is fogyaszthatják.

A disznóvágás menete a Kultpincében:

  • Korai kezdés egyezség szerinti időpontban
  • Vendégfogadás, ahogy az dukál
  • Disznó levágása, a vér felfogása
  • Pörzsölés és tisztítás
  • Bontás, belsőségek eltávolítása
  • Húsrészek szétválasztása
  • Feldolgozás: hurka, kolbász, disznósajt készítése, tepertő kisütése
  • Sonkák, szalonna előkészítése füstölésre

 

Közös étkezések, disznótor:

  • Reggeli: sült vér, velős rántotta, resztelt máj
  • Ebéd: Orja leves, sült húsok
  • Vacsora: sült hurka és kolbász, sülthúsok, továbbiak megbeszélés szerint

Csapatépítő disznóvágás Monori Pincefalu, KultPince