Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Csapatépítő programok különleges környezetben

Csapatépítő disznóvágás, disznóölés

Csapatépítő programjaink

egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében: disznóvágás, disznótor a téli időszakban, 
de tökéletes csapatépítés lehet egy jó hangulatú borkóstoló program is egy céges vacsora előtt vagy után, vagy tavasztól őszig a közös főzés, grillezés, bográcsozás is a borospincék között. 

 

Közben ne feledkezzünk el a csapatépítő játékokról sem amelyek csapatépítési céllal beilleszthetők az egyéb programok közé, akár úgy is, hogy a csapatot megosztva rotációs módon cserélődnek az egyes játékok, játékos feladatok között. A KultPincében rendelkezésre állnak petanque, mölkky, lengőteke, óriásmalom és egyéb társasjátékok. 

Monori CsámBORgó csapatépítő kalandjáték, amely kihasználja a pincefalu 180 ha nagyságú területét, annak dűlőit, pincesorait, építészeti és természeti értékeit.

A CsámBORgó program egy interaktív többpályás csapatépítő szabadtéri játék, ahol a játék útvonalai és tartalma is szabadon variálható, így ismételt látogatások esetén is érdekes maradhat a játék. A feladványok megoldásán keresztül csámboroghatjuk végig a pincefalu legérdekesebb részeit. A játék kiinduló és végpontja pontja minden esetben a KultPince, ahol a maximum 8-10 főből álló játékos csapat kap egy csomagot, amely a pincefalu térképét, lezárt borítékokban a feladatokat tartalmazza, valamint egy leolvasó készüléket, amelyet az egyes állomásokon kell használni. A leolvasó készülék vezérli a játékot és az általa kiírt információ mondja meg, hogy az adott ponton mit kell tenni és melyik borítékot kell kinyitni a feladat megoldásához. A többpályás lehetőség azt jelenti, hogy a különböző pályák segítségével a feladatmegoldásokon keresztül lényegében bebarangolhatjuk az egész pincefalut, hogy a csapatépítő kalandjáték végén visszatérve a KultPincébe a megszerzett élményeken és tudáson túl megleljük az KultPincében ránk váró kincseket, jutalmat.