Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

disznóölés

2021. 01. 21. 17:18:17

 

Napkelte a pincefaluban és a disznóvágás kezdete

 

Disznóvágás, disznótor kora reggel Disznóvágás, disznótor

2020. 12. 30. 22:18:09
“Tudod mit gyűjts? Jó embereket. Magad mellé. Magad köré. Akik bíznak benned és akikben te is bízol. Akik jók veled. Akik őszinték. Akiknek fontos vagy. És akik bármi történik is az életedben, kitartanak melletted. Mert szeretnek. Mert hisznek benned. És mert tudják milyen a lelked.”
 
Boldog Új évet Kíván a KultPince Csapata
 
2020. 12. 13. 09:07:36

Feladatokkal teli decemberi szombat a KultPincében, disznóvágás, hidegtál, melegétel készítés és kiszállítás  egy napon

 

Ételkiszállítás, melegétel kiszállítás  Ételkiszállítás, hidegtál

 

2020. 12. 12. 22:23:35

Falusi disznóvágás vendégek nélkül disznótoros ételkiszállítással

 

Disznóvágás, kolbásztöltés és a receptje

2020. 11. 23. 22:06:09

A szaglás nem csupán az állatoknak létfontosságú. - az ember számára is alapvető élettani működés. Szaglás hiányában nem tudjuk felismerni a veszélyes, például romlott, ételeket, nem veszünk idejében észre egyes vészhelyzeteket, netán egy kezdődő tűz füstjét – írja a szakirodalom. Arról bezzeg egy szót sem ejt, micsoda gyönyörűségekről maradnánk le, ha nem érezhetnénk, mondjuk, pecsenyeillatot. Vagy a sülő kolbász illatát, ami – bár ezt a csokoládéval szokták együtt emlegetni – tapasztalt hozzáértők szerint képes legalább annyi örömszerző endorfin felszabadítására, mint a legfinomabb belga praliné.

 

Disznótoros pecsenye

 

2020. 11. 09. 20:28:38

Az elnevezés egybeírt szókapcsolata tökéletesen kifejezi mindkét fogalom egyenrangúságának, illetve összetartozása hangsúlyozásának szándékát. Ez az intézmény a Strázsa Pincefaluja fejlődésének jelképévé, ősi kultúránk és korszerű szórakozási lehetőségeink összekapcsolhatóságának pozitív példájává vált; nem csupán Monoron, hanem egyre szélesebb körben is. Ennek kialakításában meghatározó szerepe van vezetőségének, Bakos Boglárka ügyvezetőnek pedig mindennapi működtetésében. Vele beszélgettünk minderről.

 

KultPince KultPince vezérkara KultPince

2020. 10. 18. 18:07:56

Disznótor a KultPincében

Még ma is a magyar gaszrokultúra része a falusi disznóvágás és az azt követő disznótor. Ezt a hagyományt folytatjuk, bár még nincs november és András napja sem érkezett el, de vendégeink igényéhez igazodva a KultPincében elindult disznóvágási szezon.

 

Elindult a disznótoros szezon

 

2020. 08. 19. 19:13:04

Alapesetben a keresés az interneten, pontosabban a teljes, Google által indexált oldalak körében fog lefutni. Azonban ha specializálni szeretnénk, vagy sejtjük, hogy az adott tartalomra mely oldalon bukkanhatunk rá, akkor érdemes ennek megfelelően kutakodni.

Ilyenkor írjuk a keresőmezőbe a weboldal címét, és a kulcsszót a következő módon: site:thepitch.hu keresőoptimalizálás. Ezzel a módszerrel csak az adott oldalon található, a kulcsszóhoz kapcsolódó leginkább releváns oldalakat fogja elénk tárni a

Például!
site:monoriborbolt.hu csapatépítő játék

2020. 04. 13. 21:36:45

Az utóbbi évek kiemelkedően meleg nyarai késztettek bennünket arra, hogy a vendégtereinket klimatizáljuk. Abban reménykedünk, hogy még a nyáron klímáinkat használatba vehetjük a vendégeink és magunk örömére egyaránt.

 

Klímák a fröccsteraszon

2020. 01. 22. 21:38:22

A KultPince csapata azon munkálkodik, hogy a falusi népszokások közül a legtöbb embert megmozgató közösségi élményt nyújtó disznóvágás és az azt követő disznótor maradjon a téli időszak  közösségeket megmozgató eseménye.

Disznósajt alapanyag az abaléből

 

Disznósajt alapanyag az abaléből