Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Disznótoros ételek, toros töltött káposzta

Gyártó cikkszám: Toros-káposzta
Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Disznótoros vacsora szinte elképzelhetetlen töltött káposzta nélkül, mint más disznótoros étel, így a töltött káposzta is sokféleképpen készíthető, de azért van néhány fontos egyezőség is. Alapvető igazság, hogy a legfinomabb töltött káposzta disznóvágás során készíthető, amikor friss a hús és ez ad igazi intenzív ízt a toros káposztának.

Leírás és Paraméterek

A toros töltött káposzta készítése a savanyított káposztafejek félpuhára történő megpárolásával kezdődik, majd levélre bontjuk a fejeket. Itt fontos megemlíteni, hogy vékony leveleket válasszunk a töltelékekhez, a szép töltelékforma érdekében.

Toros töltött káposzta

Disznóvágás során mi minden esetben a már bekevert, megfelelően fűszerezett kolbász töltelékből indulunk ki, ehhez adjuk hozzá az abalében párolt rizst és még az extra fűszereket, mivel a káposzta a főzéskor módosítani fogja az ízeket.  Disznóöléskor a toros káposzta főzése üstben történik, rétegenként gyalult káposztát, tölteléket, majd ismét gyalult káposztát tesszük, közben ne feledkezzünk meg a füstölt húsról vagy szalonnáról és a fűszerekről sem, az ízek kedvéért. Amikor készen vagyunk, öntsük fel abalével a káposztát és indulhat a lassú főzés, hogy az ízek összefőhessenek.

Toros töltött káposzta az üstben

Szükséges fűszerek: só, egész bors, köménymag, babérlevél, őrölt piros paprika, csöves szárított erős paprika

Toros töltött káposzta az üstben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!