Disznótoros menü farsang idején
Tartjuk magunkat ahhoz az alapelvhez, hogy jót csak jóból lehet készíteni, ezért csak olyan disznót választunk partnereinknek amelyek házias körülmények között váltak vágáséretté.
Rendezvényház Budapest közelében, a Monori Pincefalu szívében
Falusi disznóvágás és disznótor a Kultpincében
A disznóvágás során, disznótoros ételeink elkészítéséhez friss és minőségi alapanyagokat használunk, konyhánk fő jellemzője a gondosság, mindez abból a célból, hogy a vendégeink elégedetten távozzanak és még fontosabb, hogy újra a KultPincét válasszák amennyiben disznótoros ételre vágynak. Természetesen a disznótoros menü mellé minden esetben ajánljuk borainkat és igény esetén desszertet is felszolgálunk.
Disznóvágást és a disznótort követően a maradó nyers árú, így a kolbász, szalonna, sonka füstölését is vállaljuk!