Esküvő

2023. 12. 23. 20:38:38

Monori gasztro a KultPincétől

    

 

2023. 07. 13. 22:02:35

Segítő partnerünk, Tuba István

Tuba István barátunk a KultPince indulásától kezdve segíti munkánkat, talán apróságnak tűnő dolgokról, segítségről van szó, de mi tudjuk, hogy működésünkben milyen fontos szerepet töltenek be.

  • Esküvői lakatok gravírozása, minden olyan pár, aki a KultPince esküvő helyszín szolgáltatásunkat veszi idénybe a nagy nap alkalmából, kap egy névre szóló lakatot, amelyet saját maguk zárják az erre kijelölt helyre, majd a kulcsot ledobják a pincénk szellőzőjébe.

Esküvői lakat névreszóló gravírozás Esküvői lakat névreszóló gravírozás

maksaméta hangosítása

  • A Szőlészeti Borászati Tanösvény útbaigazító táblák esetében támogató partnerünknek köszönhetően ma már jól látható CNC marással gravírozott, UV álló jelzések segítik a hozzánk látogató vendégeket.

Tanösvény útvonal jelzése

  • Monori Csámborgó, csapatjáték vezérlő rendszerét fejlesztette és készítette, amellyel a kalandjáték a kezdetektől fogva működik. A 2024-es évben  játékunk vezérlő rendszere átalakul, most a QR kód táblák gravírozásával segíti munkánkat, hogy a játék továbbra is a mai technológiai körülmények között működhessen.

Monori csámborgó vezérlő rendszere

         

2023. 06. 25. 19:52:19

Partnereink, Oláh Szilvia Floral Design

Esküvői dekoráció, Floral Design

Oláh Szilvia Floral Design Virágdekoratőr vagyok, az esküvői vonalon találtam meg igazán magam. Közel áll hozzám a művészeti vonal, ragaszkodom a magas színvonalhoz, precíz, közvetlen és nagyon emberközpontú vagyok. 

Teljes esküvői dekoráció készítésével foglalkozom, ami magába foglalja a polgári és a templomi szertartás, valamint a lagzi helyszínének, az autók és az asztalok díszítését is. Fontos számomra a párok elégedettsége, ezért igyekszem rájuk hangolódni, így az elképzeléseiket ötletes és egyedi formában valósíthatom meg.

 

Floral Design

2023. 05. 12. 18:58:59

Elindult a 2023-as esküvői szezon

Az esküvői helyszínek, a fotósok, a virágkötők, a dekorátorok és egyéb esküvői szolgáltatók számára egy kiemelt időszak, amely tapasztalataink szerint kora tavasztól késő őszig tart. Fontos, hogy az egybe kelni szándékozó párok időben foglaljanak, hogy számukra is kedvező időpontot kaphassák meg a nagy napra. Legtöbben úgy vélik, hogy a tavaszi és a nyári hónapok romantikusabb hangulatot teremtenek az esküvőkhöz, és lehetőséget adnak a szabadtéri esküvők megtartására is. Ugyanakkor a szezonon kívül eső esküvőknek is megvan a maga varázsa és talán több lehetőség van a kedvező időpont választásra.

2022. 11. 09. 21:32:10

2022. év eküvői képekben bemutatva

Esküvők kora tavasztól késő őszig

A 2022. év első esküvője

  Esküvő kora tavasszal

2022. 09. 27. 20:46:47

Szeptemberi történések a KultPincében

 

A szeptemberi hónap sem volt eseményszegény, volt esküvő, csapatépítés, csapatépítő csámborgás és természetesen KultMozi, ahol a Woody Allen filmje Vicky Cristina Barcelona került vetítésre, meghívott borászatunk a Kemencés Borház volt és mint mindég a gaszroélményt Szurok mester biztosította

2022. 08. 08. 20:44:09

Judit és Gábor esküvője egy borús júliusi napon

 

A legtöbb ifjú pár, amikor az esküvőjét tervezi, talán az első amit megálmodnak, az esküvői helyszín és nagyon sokan egyből mindezt a szabadban képzelik el. Nagy öröm számunkra, hogy Judit és Gábor a KultPincét választotta és abban reménykedünk, hogy igényeiknek minden szempontból megfeleltünk.  Talán az alábbi képek magukért beszélnek.

2022. 02. 08. 21:27:37

Egy igazán izgalmas és munkás szombati nap

Disznóvágás, borkóstolás és disznótor, közben farsangi kínálat a teraszon és késő délután 2020-as esztendő első esküvője. Munkával teli, de jó és élvezetes volt ez a szombat, köszönjük, hogy a KultPincét választottátok.

2021. 10. 13. 18:01:56

Októberi esküvőink

Kányádi Sándor: Jön az ősz   —   vers

Jön immár az ismerős
Szél lábú deres ősz.
Sepreget, kotorász,
Meg-megáll, lombot ráz.

Lombot ráz, diót ver,
Krumplit ás, szüretel.
Sóhajtoz nagyokat,
S harapja, kurtítja a hosszú napokat.

Ahogy eddig is szívünket és lelkünket is beletettük az őszi esküvők sikeres lebonyolításába, de ehhez még segítségünkre volt a kellemes őszi napsütéses időjárás is. Mindez kellett, hogy sikerüljön a nagy napot feledhetetlenné tenni minazokkal akik a KultPincét választottak.