Esküvői helyszínek

Esküvői helyszínek

Szabadtéri esküvői helyszínek 

Manapság egyre divatosabb a romantikus szabadtéri esküvőhelyszínen megrendezett polgári szertartás. Az ilyen típusú esküvői szertartás hangulata, romantikája nem említhető egy lapon a házasságkötő teremben megtartott szertartással.

A Monori Pincefalu szívében lévő KultPince kertje és a szertartás megtartására létrehozott kerti pavilon, pergola valóban egy romantikus és hangulatos helyszín az esküvői szertartás megrendezésére. Itt külön ki kell emelni  a tavaszi időszakot, ahol a megújuló természet különösen szép esküvő helyszínt biztosít az ifjú pár és vendégei számára.  A kerti pavilonban zajló családias esküvői szertartást az esküvői vendégsereg két oldalról követheti figyelemmel és lehet részese a nem mindennapi eseménynek. 

szerelemlakat elhelyezése a szerelemkapun

A szertartás lezárásaként az ifjú pár összetartozásának jelképeként a KultPince által elkészített névre szóló, az összetartozás jelképét szimbolizáló szerelemlakatot kap, amelyet együtt helyeznek el  a fehér rózsákkal befutott boldogságkapun, amely alatt a szertartásra érkeztek. A kulcsokat is együtt dobják be a pince szellőzőjébe, mi abban reménykedünk, hogy évek múlva, akár az ezüstlakodalom során együtt keresik majd  a közösen elhelyezett szerelemlakatukat.

Az esküvői szertartást és a szerelem lakat elhelyezését követően kezdődik az esküvői fotózás amelyre a KultPince kertje és a környező pincék és szőlők kitűnő helyszínt biztosítanak.