fánksütés

2024. 02. 21. 20:18:16

XII. Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

 

Néhány nappal, ahogy véget ért a XII. Falánk Fánkfalók Találkozója, a Monor Hegyessy Lions Club tagjai nem mondhatnak mást, mint,

„Köszönjük, hogy eljöttetek és vásárlásaitokkal ismételten hozzásegítettek bennünket, hogy támogathassuk azokat, akik valóban rászorulnak a segítségre. Köszönjük a KultPince csapatának, névszerint Bakos Boginak, Szurok Gabinak önzetlen munkájukat. Aktív klubtagjainknak és mindazon segítőinknek a konyhán, a kézműves foglalkozáson, akik egész nap dolgoztak azért, hogy élményt adhassunk. Mindezt oly módon, hogy munkájuk eredményeképpen lehetőséget kapjunk a rászorulók segítésére.”

2023. 12. 14. 21:10:08

XII. Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

2024 február 18. vasárnap

Monor Hegyessy Lions Club jótékonysági célú rendezvénye, a bevételt rászoruló családok és gyerekek megsegítésére fordítjuk!

2023. évi jószolgálati tevékenységünk (link egy külön cikkre)

Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

2023. 02. 18. 12:40:55

Házigazdái és helyszínadói voltunk a Falánk Fánkfalók Találkozójának

A KultPince számára megtiszteltetés, hogy a XI. alkalommal is helyszínt biztosíthatott a Monor Hegyessy Lions Club által szervezett jótékonysági rendezvénynek.

2023. 02. 18. 11:34:45

A KultPince csapatáról írták

A Monor Hegyessy Lions Club külön köszönetét fejezi ki a KultPince csapatának!

Kiemelten Bakos Boglárkának és Szurok Gábornak, akik immáron XI. alkalommal szakmai tudásukkal, segítő szándékukkal ismételten támogatták a fánksütő csapat munkáját. A segítség nem csak elméleti volt hanem mindketten tevékenyen azon dolgoztak, hogy a rendezvényre látogató Fánkfalók megfelelő minőségi kiszolgálásban részesülhessenek, ezen túlmenően szakmai tanácsokkal látták el Clubunkat, hogy a jövőre nézve milyen fejlesztéseket kell végrehajtanunk, hogy mennyiségben és minőségben is megfelelhessünk az elvárásoknak, amely végül is a Club számára a támogatók megtartását is jelenti.

Monori Sándor
Clubelnök

Forrás: Monor Hegyessy Lions Club

2023. 01. 13. 16:40:49

XI. Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében 2023

Ahogy az eddig is történt a KultPince ad helyt a XI. Falánk Fánkfalók Találkozójának,

amely egy jótékonysági célú rendezvény a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében. A Club a befolyt összegből a rászoruló gyerekeket és családjukat támogatja!

Időpont: 2023 február 12. 14.00

 

Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében 2023

2022. 12. 18. 21:07:55

XI. Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

 

Ahogy az eddig is történt a KultPince ad helyt a XI. Falánk Fánkfalók Találkozójának,

amely egy jótékonysági célú rendezvény a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében. A Club a befolyt összegből a rászoruló gyerekeket és családjukat támogatja!

Időpont: 2023 február 12. 14.00

 

2022. 03. 07. 20:44:28

Finom fánk, szép idő és jó hangulat, ez volt a X. Fánkfaló

A Monor Hegyessy Lions Club köszönetét fejezi ki a KultPincének a helyszín biztosításáért, a KultPince csapatának, az önkéntes segítők önzetlen segítségéért, az árusok támogatásáért és nem utolsó sorban minden vendégüknek, akik vásárlásaikkal lehetőséget teremtettek a Club számára, hogy ezekben a nehéz időszakokban is folytathassa jószolgálati tevékenységét. Köszönet azon gyerekeknek akik farsangi maskarába öltöztek, hogy ezzel is szinesebbé tegyék a Fánkfalót, valamint a Club köszönetét fejezi ki, azon gyerekeknek és tanáraiknak, hogy alkotásaikkal részt vettek a Békeposzter Rajzpályázaton 2021, amelyekből öt alkotást tudott a Club az országos megmérettetésre beküldeni.

2022. 03. 04. 06:35:09

Eredményhirdetés és díjátadó a Fánkfalón


Monor Hegyessy Lions Club Békeposzter Rajzpályázat 2021 eredményhirdetése a X. Falánk Fánkfalók Találkozóján.  A Club a benyújtott pályaművekből öt alkotást ítélt úgy, hogy azt beküldje az országos pályázatra. Gratulálunk az alkotóknak, kiemelten Árki Veronikának, aki az országos Békeposzter Pályázaton III. helyezést ért el. 

A KultPince csapata külön gratulál és egyben annak is örülünk, hogy a Fánkfaló keretében mi adhatunk helyt az eredményhirdetésnek és a gratulációknak!

Árki Veronika dínyertes alkotása

 

Az országos Békeposzter Rajzpályázatra beküldött pályázati munkák, galéria >>

 

Békeposzter Rajzpályázat 2021-re beadott, de nem díjazott pályamunkák >>

2022. 02. 03. 18:00:00

X. Falánk Fánkfalók Találkozója, jótékonysági fánksütés a KultPincében

 

Megvan az újabb dátum a Falánk Fánkfalók Találkozója megrendezésére!

Abban reménykedünk, hogy Március 6-án vasárnapra már túljutunk a vírushelyzet kritikus szakaszán

Utófarsang a KultPincében

Ahogy az évről-évre történni szokott, - kivéve a 2020-as esztendőt - február első felében a Monor Hegyessy Lions Club jótékonysági céllal megszervezi a Falánk Fánkfalók Találkozóját. A bevételt hagyományosan a rászoruló gyerekek, illetve családjuk megsegítésére fordítják. Ez történt 2021. esztendőben is és abban reménykedik a Club tagsága, hogy a X. jubileumi alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényükre az eddigiekhez hasonló létszámú, étvágyú közönségre számíthatnak. Ennek megfelelően a 2022-es esztendőben is a tagság személyes munkáján túl és anyagi támogatásuk mellett azt remélik, hogy sikerül kiegészíteni az anyagi forrásokat abból az okból, hogy  az eddigi színvonalon folytatni tudják a jószolgálati tevékenységüket.

2021. 02. 14. 19:12:37

Egy kis visszaemlékezés, 2018-as Fánkfaló

Balogh Péter a 2018-as Falánk Fánkfalók Találkozójáról új képeket posztolt, ezt tesszük most közzé, reménykedve abban, hogy 2020-ben ismét megtarthatja jótékonysági rendezvényét a Monor Hegyessy Lions Club a KultPicében.