Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Februári KultMoziban: Mads Mikkelsen 3 arca

Mindig izgalmas vállalkozás a színészek különböző karaktereit alaposabban szemügyre venni. Korábban választottunk már filmet Meryl Streeptől, Leonardo DiCapriotól vagy épp Edward Nortontól. Februárban pedig egy nem mindennapi férfi alakításai közül csemegézhetünk, érkezik Mads Mikkelsen. A nemzetközileg is elismert dán színész Koppenhágában született 1965-ben, első nagyobb szerepét az 1996-os Elátkozott városban kapta, majd hamarosan meghódította Hollywoodot is.

 

Februári KultMoziban: Mads Mikkelsen 3 arca

 

Kultmozi estünk keretében az alábbi filmekre lehet szavazni január 31-ig a KultMozi FaceBook oldalán:
-- Zöld hentesek (2003)
-- Egy veszedelmes viszony (2012)
-- Coco Chanel és Igor Stravinsky - Egy titkos szerelem története (2009)
A filmhez a Lukácsy Pince nedűit választottuk, így az est folyamán – Lukácsy Zoltán ismertetése mellett - poharunkba tölthetjük a Rajnai rizlinget, a Sauvignon blanc-t vagy éppen a Kékfrankos rozét.

A belépőjegy ára 3500 Ft/fő, amely tartalmazza a háromtételes borkóstolót, a séfünk által készített harapnivalókat és a filmvetítést.

Helyszín: KULTPINCE
Monor, Strázsa-hegy (Kövidinka sor)
Időpont: 2020. február 7. (péntek)
Érkezés: 18.30-tól, a filmvetítés 19.30 órakor indul. Jegyek a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Forrás köz 2.) vagy online válthatók a kultpince.hu oldalon 2020. február 5-ig.

A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges információk:
Kedvezményezett: Cimbora Borház Kft.
Bankszámlaszám: 10103843-09234400-01003000
Az összeg beérkezését követően elektronikusan átküldjük a számlát. A foglalás csak a jegy árának beérkezését követően garantált.