Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gasztronómia, hidegtálak, meleg étel kiszállítás

Gasztronómia, hidegtálak készítése, kiszállítása

Rendezvényeink során az alkalomhoz és a kínált ételekhez illő italokat, borokat kínálunk. Saját melegkonyhánkban készül az  egyszerű egytálétel és természetesen az esküvők exkluzív menüsora is. Séfünk a háziasan elkészített ételek mestere. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink dicsérő szavakkal illetik rendezvényeink színvonalát, a felszolgálást és ételeinket egyaránt.

Étel és italkínálatunk 

alapját a házi, lehetőleg helyben vagy a környékben készült alapanyagok adják. Rendezvényeink során minden étal az adott alkalomra frissen készül. Borkóstolókhoz kézműves sajtokat, friss, házias péksüteményeket kínálunk az ízek és aromák szétválasztása érdekében.

Hidegtálak, meleg ételek kiszállítását vállaljuk Monorra és a környékbeli településekre! 

Szurok mester a hagyományosan elkészített téli ételek mestere, rendelhet tőlünk töltött káposztát, székely káposztát, rezgő kocsonyát, ludaskását, igény szerint kiszállítással!

Ételeinket közvetlen a kiszállítás előtt, frissen készítjük az Ön megrendelése alapján. Számunkra a minőség és a frissesség elsődleges követelmény és szempont.

Gasztronómiában otthon vagyunk.

Rendelje otthonába családi ünnepekre készített hidegtálainkat, party szendvicseinket, meleg ételeinket!

Legyen vendégünk egy fínom, házias lakomára, érezze otthonosan magát nálunk, kóstolja a KultPince vagy igény esetén a monori borokat!

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!
Születésnapokra, ballagásra, egyéb családi rendezvényekre - Monoron és a környező településeken - hidegtálak készítését, meleg ételek kiszállítását is vállaljuk – előzetes egyeztetés alapján. 
Kérje ajánlatunkat!

Vendégváró falatok esküvőre

A polgári szertartást megelőző vendégvárás egy figyelemre méltó gesztus az érkező vendégek irányába, különösen akkor fontos erre gondolni, ha az esküvőre messziről, hosszú utat megtevő vendégek is érkeznek és így egy kis figyelmességgel tudjuk köszönteni az érkezőket.

Vendégváró falatok esküvőre

Kérje ajánlatunkat!

Szendvicsek az állófogadások, konferenciák, céges rendezvények, kerti partik praktikus, állva is könnyen fogyasztható ételei. Party vagy mini szendvicseinket változatos íz összeállításban készítjük, garantáljuk a frissességet és a különleges ízharmóniát.  Szendvicsalapnak megfelelően kelesztett tésztából készült bagettet vagy tortillát vagyis lepénykeret használunk.

Kérje ajánlatunkat!
Születésnapokra, ballagásra, egyéb családi rendezvényekre - Monoron és a környező településeken - hidegtálak készítését, meleg ételek kiszállítását is vállaljuk – előzetes egyeztetés alapján. 
Kérje ajánlatunkat!
Születésnapokra, ballagásra, egyéb családi rendezvényekre - Monoron és a környező településeken - sültes tálak, meleg ételek kiszállítását is vállaljuk – előzetes egyeztetés alapján. 
Kérje ajánlatunkat!

Házias kocsonya

Úgy tűnik, hogy itt a disznóvágások ideje és a kocsonyaszezon, amennyiben kész, házias rezgő kocsonyára vágyik, forduljon hozzánk! Szurok mester elkészíti Önnek! 

Információ

Rüdiger Dahlke gondolatai a táplálkozásról

Az emberiség életében mindig is központi szerepet játszott az étkezés, hiszen a különböző ételekre nem csak testünk fizikai működésének fenntartása érdekében van szükségünk, hanem mély hatással vannak lelkünkre is.

0 Ft