Gasztronómia, vendéglátás, hidegtálak, melegétel kiszállítás

Gasztronómia, hidegtálak készítése, kiszállítása

Rendezvényeink során az alkalomhoz és a kínált ételekhez illő italokat, borokat kínálunk. Saját melegkonyhánkban készül az  egyszerű egytálétel és természetesen az esküvők exkluzív menüsora is. Gasztroműhelyünk vezetője, Séfünk a háziasan elkészített ételek mestere. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink dicsérő szavakkal illetik rendezvényeink színvonalát, a felszolgálást és ételeinket egyaránt. Büszkék vagyunk arra is, hogy amikor a Gasztroangyal, azaz Borbás Marcsi a Monori Pincefaluba látogatott, akkor a pincelátogatásokat követően a séfünk és Marcsi közösen készített ételt a vendégsereg számára.

Étel és italkínálatunk  alapját a házi, lehetőleg helyben vagy a környékben készült alapanyagok adják. Rendezvényeink során minden étel az adott alkalomra frissen készül. Borkóstolókhoz kézműves sajtokat, friss, házias péksüteményeket kínálunk az ízek és aromák szétválasztása érdekében.

 

Gasztronómiában otthon vagyunk, élményfőzés a KultPincében.

Borbás Marcsi és Szurok Gábor alkot

 

Ételkiszállítás, hidegtálak, melegételek az Ön igénye szerint, Monorra és a környékbeli településekre!

Szurok mester a hagyományosan elkészített téli ételek mestere, rendelhet tőlünk töltött káposztát, székely káposztát, rezgő kocsonyát, ludaskását, igény szerint kiszállítással!

Ételeinket közvetlen az ételkiszállítás előtt, frissen készítjük az Ön megrendelése alapján. Számunkra a minőség és a frissesség elsődleges követelmény és szempont.

 

Segítség a gasztronómiában

Ha sok a meló besegít az Operaház Fantomja vagy netán a Jézus Krisztus szupersztár?

Rendelje otthonába családi ünnepekre készített hidegtálainkat, melegételeinket!

Legyen vendégünk egy fínom, házias lakomára, érezze otthonosan magát nálunk, kóstolja a KultPince vagy igény esetén a monori borokat!

Melegétel kiszállítás a KultPincétől Melegétel kiszállítás a KultPincétől Melegétel kiszállítás a KultPincétől

 

Gasztronómiai cikkek, lehetőségek: Karácsonyi menü a KultPincétől, Vasárnapi büféebéd, Márton-napi libamenű, Tavaszi grillterasz, Húsvéti menürendelés a KultPincétől, Babgulyás volt a sztár, Szombati friss disznótoros menü, Szilveszteri menü 2020, Falánk Fánkfalók találkkozója a KultPincében, Hétvégi gasztroélmény, Születésnapi menüGrillezős, borozós csapatépítő CsámBORgásNyáresti gasztronómiai élmény a KertMozi kapcsán, Téli esküvői ételek, Esküvői menü, Esküvői menü és fogadó falatok Ünnepi családi vacsora ételei

Rendezés:

Disznótoros pecsenye, ahogy mi készítjük

Információ

A disznótor egyik hagyományosan készülő étele a frissen sült pecsenye.

A böllér, ahogy lehetővé válik a disznó szétbontását követően, a gazda által közölt mennyiségben többféle húsból választja ki a pecsenyének valót. Az már régi tapasztalás, hogy a friss, még testmeleg többféle hús a jó disznótoros pecsenye alapja.

Disznótoros pecsenye készítése, disznóölés, disznóvágás, falusi disznóvágás

Kívánságlistára teszem
0 Ft

Melegétel kiszállítás

Kérje ajánlatunkat!

Séfünk a háziasan elkészített fogások mestere. Büszkén mondhatjuk, hogy nincs olyan rendezvényünk, ahol az ételeket ne dicsérnék vendégeink! Születésnapokra, ballagásra, egyéb családi rendezvényekre - Monoron és a környező településeken - sültes tálak, melegételek házhozszállítását is vállaljuk – előzetes egyeztetés alapján.

 

Melegétel kiszállítás, KultPince, étel házhozszállítás, ételrendelés, hidegtál rendelése

Kívánságlistára teszem

Vegyes hidegtálak készítése, melegétel kiszállítás

Kérje ajánlatunkat!

Séfünk a háziasan elkészített fogások mestere. Mindez alapvetően szükséges feltétele annak, hogy étel házhozszállítás esetén - amikor csak az étel van jelen, a hely varázsa nem érvényesül - az étel elfogyasztását követően megelégedéssel nyugtázhassák, hogy ez nagyszerű volt. Így aztán kedves olvasó ne habozzon, rendeljen étel házhozszállítást!

Születésnapokra, ballagásra, egyéb családi rendezvényekre - Monoron és a környező településeken - hidegtálak készítését, meleg ételek kiszállítását is vállaljuk – előzetes egyeztetés alapján. 

étel házhozstállítás

Kívánságlistára teszem

Ha vasárnap, akkor családi ünnepi ebéd

Kérje ajánlatunkat!

Családi ünnepi ebéd a KultPincében

Együtt ülni egy asztalnál, családi ünnepet tartani úgy, hogy a család mind tagja az ünnepi asztalnál ül. Lehet beszélgetni, helyet cserélni, új beszélgetést kezdeményezni , mindez erősíti a családi köteléket, az összetartozást.

Zártkörű rendezvényeink minimum 15 fővel működnek.

Kívánságlistára teszem

Ünnepi ételek ünnepi alkalmakra a KultPincétől

Kérje ajánlatunkat!

Rüdiger Dahlke gondolatai a táplálkozásról

Az emberiség életében mindig is központi szerepet játszott az étkezés, hiszen a különböző ételekre nem csak testünk fizikai működésének fenntartása érdekében van szükségünk, hanem mély hatással vannak lelkünkre is.

Kívánságlistára teszem

Disznóvágásaink hozadékaként tésztában sült húsvéti sonka receptje

Információ

Disznóvágásaink hozadékaként a KultPince csapattagjai most sajnos otthon, de elkészítik a maguk kenyértésztában sült húsvéti sonkáját. Hosszas válogatás és mérlegelés után Lajos Mari receptje szerint fogjuk megsütni a magunk finomságát családunk számára.

Kívánságlistára teszem
0 Ft

Ahogy a disznósajt nálunk készül

Információ

Disznósajt, hurka alapanyag főzése az abalében.

Az abalébe kerülnek a belsőségek ( máj, szív, tüdő lép, vese…), kisebb húsdarabok, a nyers szalonna egy része, a disznófej,. Az abalébe kerül még a tokaszalonna is további finomság készítése céljából. A magas hőmérsékleten puhára főzött alapanyagokból készül a disznótoros májas hurka, a zsemlés véres hurka, a fokhagymás, paprikás abált szalonna és természetesen a most bemutatásra kerülő disznósajt készítés is.

Kívánságlistára teszem
0 Ft

Hájas sütemény, amely a disznótorok és téli esték kedvence, recept

Információ

A bejglik, a diótorták és egyéb süteményköltemények mellett jóval kevesebb szó esik a megérdemeltnél a szilvalekvárral vagy mákkal, dióval töltött hájasról. Pedig ez a hájas sütemény sztárrá is kinőhetné magát, ha akarnánk. Az ízvilága éppen alkalmassá teszi erre. Bár nem olyan pazar a külleme, mint az ünnepek táján mindenfelé felbukkanó tortacsodáké, de ha elég idősek vagyunk hozzá, hogy behunyt szemmel is felidézzük a nagymamáink udvarán rendezett disznóvágások esti lakomáját záró édességet, akkor más nem is juthat eszünkbe, mint a. 

A hájas tészta és a hájas sütemény a disznótorok kedvenc süteménye

Hájas sütemény a disznótorok és a téli vasárnapok koronája, disznótoros ételek, disznóvágás, disznóölés

 

Kívánságlistára teszem
0 Ft

Virslis tekert, gyorsan elkészíthető borkorcsolya borkóstoláshoz Valikától-I.

Információ

A borkorcsolya, kis falatkák funkciója az, ami a nevéből is következik, segítségével beszélgetés és borozgatás közben könnyebben kortyolhassuk bort. A megfelelően kiválasztott borkorcsolya nem nyomja el a bor ízeit, nem lehet domináns , erősen fűszerezett, cél hogy hagyja azt érvényesülni a bor ízeit.

Kívánságlistára teszem
0 Ft

Káposztás kapucnyika borozáshoz, recept

Információ

Egy baráti bozáshoz gyorsan elkészíthető káposztás kapusznyika receptje, amely varázslatossá teheti a családi ünnepi ebédet is.

Kapicnyika sütése

Kívánságlistára teszem
0 Ft

Vendégváró falatok esküvőre

Kérje ajánlatunkat!

Vendégváró falatok esküvőre

A polgári szertartást megelőző vendégvárás egy figyelemre méltó gesztus az érkező vendégek irányába, különösen akkor fontos erre gondolni, ha az esküvőre messziről, hosszú utat megtevő vendégek is érkeznek és így egy kis figyelmességgel tudjuk köszönteni az érkezőket.

 

Kívánságlistára teszem

Vegetáriánus hidegtálak készítése, kiszállítása

Kérje ajánlatunkat!
Születésnapokra, ballagásra, egyéb családi rendezvényekre - Monoron és a környező településeken - hidegtálak készítését, meleg ételek kiszállítását is vállaljuk – előzetes egyeztetés alapján. 
Kívánságlistára teszem