Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2018-05-17 19:39:48
Jó hangulattal, sokszínű, ingyenes kulturális programokkal és a 22 hazai borvidék legjobb boraival várja a Monori Pincefalu a vendégeket. Az ország 22 borvidékének kínálata, ingyenes kulturális programok, BIKINI koncert Monoron az ezer pince városában június 9-én a Borvidékek Hétvégéjén!
 

 

2018-03-25 18:18:22

Mitől lesz egy csapat igazán csapat? Mi az amitől az együtt munkálkodó kollégák csoportja együttesen alkotó közösségé válni? A csapatépítő tréningeken szerzett tapasztalatok szerint egyik tényező mindenképpen az, hogy a munkahely tud e, vagy képes e olyan munkahelyi légkört biztosítani amely kiváltja és képessé teszi a csapattagokat az azonosulásra, másik alapvető szempont, hogy maga a munkahelyi közösség, a csapat  együttesen képes e a tagjai számára olyan feladatokat biztosítani amely alkalmas az önkiteljesítésre.

Csapatépítő tréning a KultPincében

2018-03-19 21:27:50

Bár az időjárás egyenlőre nem biztató, de reménykedünk, hogy rövidesen itt a tavasz és ezt követően jönnek a meleg tavaszi délutánok, ekkor még jól esik ücsörögni a KultPince gangján, élvezni a tavaszi napsütést. De a tapasztalataink alapján ez nem tart túl soká, mert rövidesen jönnek a forró nyári délutánok, ekkor már jól esik ha van egy kis árnyék a fröccs mellé.Céges rendezvényeink, esküvők, KultBulik során a vendégfogadás is a napsütötte oldalon történik, így ebben az esetben is egy komfortosabb megoldást kínálunk vendégeink számára.

Szóval 2018 nyarán már lesz árnyék a KultPince  gangján, így lehet majd kényelmesen kvaterkázni és iszogatni a gyöngyöző rozé fröccsöt!

KultPince könyökkaros árnyékoló a gangra  KultPince télen

 

 

 

2018-03-02 17:06:17

Az Európai Bizottság oltalom alatt álló eredetmegjelölést hagyott jóvá a monori régióban termelt borokra. A jóváhagyás a Monor, vagy Monori név alatt termelt fehér-, vörös- és rozéborokra, és az azokból készült küvékre vonatkozik. Köszönjük, Brüsszel!

Monori Pincefalu, Strázsahegyi kilátás

2018-02-18 18:58:13

Mozgalmas és sikeres hétvégét zárt a Monor Hegyessy Lions Club!

 

Szalagos fánk baracklekvárral

 

Február 11-én immár 7. alkalommal szervezte meg sikerrel a Club a Falánk Fánkfalók Találkozóját Monoron a Kultpincében. A rendezvényen soha ennyi fánkfaló nem volt, az idei évi bevételünk közel kétszerese volt a tavalyinak! Köszönet mindenkinek, aki a fánkozással hozzájárult a jótékonysági céljainkhoz! 

2018-01-31 23:29:17

Testről és lélkről filmkritika

Ritkán látni olyan filmet, ami egyszerre ennyire zavarba ejtően intim és hidegen szenvtelen, mint a Testről és lélekről. De pont ez a jó benne, hiszen ettől a szándékolt kettősségtől válik hihetetlenül erős filmmé a mozikhoz hosszú évek kihagyása után visszatérő Enyedi Ildikó (Az én XX. századom, Bűvös Vadász, Simon mágus) legújabb rendezése. A direktornő a Gigor Attilával közösen dirigált sorozat, a Terápia után megint arra kényszerít, hogy a szereplőkkel együtt lelkünk legmélyebb bugyraiba tekintsünk be, és reméljük, hogy jobban fog tetszeni az, amit ott találunk, mint amit a vágóhídon látunk majd.

Testről és Lélekről a KultMozi-ban

2018-01-23 22:40:20

Illés Márta festőművész kiállítás megnyitója a Fánkfalón!

Kultúra a KultPincében

Képesítéseim szerint általános iskolai rajztanár és festőművész vagyok. Számos egyéni és csoportos kiállításon vettem részt Magyarországon és külföldön. Legutóbbi kiállításom Londonban volt a Tudor Barn Galériában. Londonban élünk a férjemmel, és a kisfiúnkkal, de sok időt töltök Magyarországon, Tápióbicskén is.

Illés Márta festménye

2018-01-23 20:56:36

Kedves Olvasó, aki megtiszteltél minket azzal, hogy a portálunkra - mondhatnánk úgy is , hogy virtuális portánkra - benéztél, kérünk, időzz el közöttünk kis ideig.
Érdekességeket szeretnénk itt Neked elmesélni. Nem csak magunkról, arról, ami velünk és általunk a közvetlen közelben megtörténik, hanem tágabb környezetünk hozzánk kapcsolódó napi dolgairól is. A máig megőrzött hagyományokról - hogy tovább adhassuk. A közelünkben könnyen elérhető közösségi eseményekről - hogy lásd, milyen színes és gazdag ez a kis világ is.
Örülünk ha olvasol minket itt - annak még inkább, ha a valóságban is vendégül láthatunk.

 

KultPince Blog

 
2018-01-10 20:49:16

Zsófi és Balázs, Esküvő, Monor, KultPince 

Kovács Ferenc Olaszfotó írása és képei

Szeretném megosztani veletek az idei évem egyik kedvenc sorozatát. Zsófi és Balázs hamisítatlan őszi esküvőjét. Zsófit régről ismerem, de számomra is újdonság volt a laza, vidám, vagány stílusa. pláne az a kardigán.... és az a virágkoszorú. Mondtam már, hogy imádom a virágkoszorút? Színekben és érzelmekben úszott az egész nap., kezdve a megható templomi szertartással és a libabőrös Hallelujah-val, folytatva a mosolygós és nyolcszoros cuppanós polgári szertartással, megkoronázva naplemente fantasztikus fényeivel. A Monori KultPince kiváló helyszínnek bizonyult ehhez a különleges esküvőhöz, amit a memóriakártyámon kívül is szívemben is őrizni fogok.

Esküvő, Monor, KultPince

2017-12-21 15:41:27

Rendezvényhelyszín Monoron az ezer pince városában!

Itt láthatók 2018. év azon boros programjai amely napokon bizton színvonalas
fesztiválokat boros rendezvényeket találsz fent a pincefaluban vagy a városközpontban egyaránt.