Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rendezvény Hírek

2018-07-18 07:08:37

A Monori Pincefalu főterén első ízben és reméljük nem utoljára került megrendezésre a nyári esték hangulatát, a fröccsözést és a nyáresti koncertek kellemes hangulatát biztosító FröccsSzombat. A Szent Iván - éjjelén megtartott rendezvény eddig nem látott helyi és környékbeli embert vonzott fel a pincefaluba. A monori borok és az abból készült fröccsök, a hangulatos nyáresti koncert és a sok - sok ismerős, baráti társaságok, családok együtt adták az est igazán különleges hangulatát, hozta közelebb egymáshoz a monori embereket.

Fröccsszombat a pincefalu Szent Orbán terén

2018-06-28 23:48:19

A Gasztroangyal forgatott a Monori Pincefaluban és a monori kézművesek körében. Az esemény lezárásaként a meglátogatott pincészetek és a kézművesek a KultPincében találkoztak, ahol a Borbás Marcsi és séfünk Szurok Gábor készített ételeket a vendégek és a TV-s stáb számára.

Gasztroangyal a KultPincében

2018-06-12 21:18:29

Borvidékek Hétvégéje 2018 egyértelmű siker Monor, a pincefalu és a KultPince számára egyaránt. Eddig még soha nem látott tömeg, kitűnő programok, finom ételek és Magyarország borai egy helyen a Monori Pincefaluban.

 

Borvidékek Hétvégéje a KultPincében

2018-05-17 19:39:48
 
Jó hangulattal, sokszínű, ingyenes kulturális programokkal és a 22 hazai borvidék legjobb boraival várja a Monori Pincefalu a vendégeket. Az ország 22 borvidékének kínálata, ingyenes kulturális programok, BIKINI koncert Monoron az ezer pince városában június 9-én a Borvidékek Hétvégéjén!
 

 

2018-03-25 18:18:22

Mitől lesz egy csapat igazán csapat? Mi az amitől az együtt munkálkodó kollégák csoportja együttesen alkotó közösségé válni? A csapatépítő tréningeken szerzett tapasztalatok szerint egyik tényező mindenképpen az, hogy a munkahely tud e, vagy képes e olyan munkahelyi légkört biztosítani amely kiváltja és képessé teszi a csapattagokat az azonosulásra, másik alapvető szempont, hogy maga a munkahelyi közösség, a csapat  együttesen képes e a tagjai számára olyan feladatokat biztosítani amely alkalmas az önkiteljesítésre.

Csapatépítő tréning a KultPincében

2018-03-19 21:27:50

Bár az időjárás egyenlőre nem biztató, de reménykedünk, hogy rövidesen itt a tavasz és ezt követően jönnek a meleg tavaszi délutánok, ekkor még jól esik ücsörögni a KultPince gangján, élvezni a tavaszi napsütést. De a tapasztalataink alapján ez nem tart túl soká, mert rövidesen jönnek a forró nyári délutánok, ekkor már jól esik ha van egy kis árnyék a fröccs mellé.Céges rendezvényeink, esküvők, KultBulik során a vendégfogadás is a napsütötte oldalon történik, így ebben az esetben is egy komfortosabb megoldást kínálunk vendégeink számára.

Szóval 2018 nyarán már lesz árnyék a KultPince  gangján, így lehet majd kényelmesen kvaterkázni és iszogatni a gyöngyöző rozé fröccsöt!

KultPince könyökkaros árnyékoló a gangra  KultPince télen

 

 

 

2018-03-02 17:06:17

Az Európai Bizottság oltalom alatt álló eredetmegjelölést hagyott jóvá a monori régióban termelt borokra. A jóváhagyás a Monor, vagy Monori név alatt termelt fehér-, vörös- és rozéborokra, és az azokból készült küvékre vonatkozik. Köszönjük, Brüsszel!

Monori Pincefalu, Strázsahegyi kilátás

2018-02-18 18:58:13

Mozgalmas és sikeres hétvégét zárt a Monor Hegyessy Lions Club!

 

Szalagos fánk baracklekvárral

 

Február 11-én immár 7. alkalommal szervezte meg sikerrel a Club a Falánk Fánkfalók Találkozóját Monoron a Kultpincében. A rendezvényen soha ennyi fánkfaló nem volt, az idei évi bevételünk közel kétszerese volt a tavalyinak! Köszönet mindenkinek, aki a fánkozással hozzájárult a jótékonysági céljainkhoz! 

2018-01-31 23:29:17

Testről és lélkről filmkritika

Ritkán látni olyan filmet, ami egyszerre ennyire zavarba ejtően intim és hidegen szenvtelen, mint a Testről és lélekről. De pont ez a jó benne, hiszen ettől a szándékolt kettősségtől válik hihetetlenül erős filmmé a mozikhoz hosszú évek kihagyása után visszatérő Enyedi Ildikó (Az én XX. századom, Bűvös Vadász, Simon mágus) legújabb rendezése. A direktornő a Gigor Attilával közösen dirigált sorozat, a Terápia után megint arra kényszerít, hogy a szereplőkkel együtt lelkünk legmélyebb bugyraiba tekintsünk be, és reméljük, hogy jobban fog tetszeni az, amit ott találunk, mint amit a vágóhídon látunk majd.

Testről és Lélekről a KultMozi-ban