Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ivókút a KultPince udvarán

Töltsd újra Magyarország, azaz töltsd újra te is!

A mai napon, azaz 2019 július 16-án a B&K Kft mint ivókút gyártó és a KultPince mint a vízszolgáltatást biztosító összebeszélésének eredményeként újabb ivókút lett telepítve a Monori Pincefaluba. Kertünkben a a parkoló bejáratánál telepített ivókút  gyerekek számára is használható, palack vagy kulacs újratöltésre (refill) alkalmas ivókút.  Az ivókút kora tavasztól késő őszig éjjel-nappal a pincefaluba látogató turisták, kirándulók rendelkezésére áll, így mondhatjuk, hogy Vendég töltsd újra te is!

 

Ivókút, refill pont a KultPince kertjében

 

Természetesen a KultPince alapvetően, de nem kizárólagosan borkóstolásra, falatozásra, borünnepekre, csapatépítésre családi és céges rendezvényekre várja az érdeklődőket.

 

Ivókút, refill töltsd újra

 

Van még egy aktualitása is az ivókút telepítésünknek, hiszen ebben az évben „Séta a Monori Pincefaluban” valamint a „Strázsahegyi kilátó” címmel a Monori Pincefalu felkerült a természetjáró honlapra, Így számíthatunk arra is, hogy a pincefalunk építészeti, természeti értékeit valamint az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvényt megismerni vágyó túrázók is ellátogatnak a hozzánk, az új ivókúttal ezeket a látogatásokat szeretnénk komfortosabbá tenni és evvel csatlakozni a „Refill – Töltsd újra” mozgalomhoz, nem kizárva azt a lehetőséget sem, hogy a túrák végén még borkóstolásra és falatozásra is előzetes bejelentkezés esetén rendelkezésre állunk.

 

refill pont, Töltsd újra, ivókút a KultPince kertjében

Reggeli fények az ivókút telepítése idején