Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Illés Márta festőművész kiállítása április 1-ig

Gyártó cikkszám: Illes_marta
Elérhetőség: Megvalósult esemény

Kultúra a KultPincében

Képesítéseim szerint általános iskolai rajztanár és festőművész vagyok. Számos egyéni és csoportos kiállításon vettem részt Magyarországon és külföldön. Legutóbbi kiállításom Londonban volt a Tudor Barn Galériában. Londonban élünk a férjemmel, és a kisfiúnkkal, de sok időt töltök Magyarországon, Tápióbicskén is.

Leírás és Paraméterek

Minden nap festek, rajzolok, szeretek kipróbálni különböző művészeti technikákat és szívesen vegyítem ezeket. Ugyanez a helyzet a méretekkel is, örömmel festek akár 10 méteres, vagy ennél jóval nagyobb felületre is. Amikor a téma megvan, elkezdem keresni hozzá a megfelelő kifejezési eszközt, ami az anyag, vagy egyszerűbb nevén a művészeti technika. Az igazán nagy méreteknél a festést akrillal, vagy olajjal szeretem megoldani, de igazán szép az üvegfestés is. Amikor térben szeretnék valamit elhelyezni, remek technika a papírmasé, ami elég időigényes, de megéri a fáradtságot. Bármilyen formát ki lehet alakítani belőle, nagy előnye, hogy száradás után könnyű, és nem bonyolult belógatni a térbe.

Térszépítés színnel - lélekkel >>

Sárkányhegedű. Történetek a szeretetről, a jóságról, az összetartozásról. Egy különleges mesekönyv története

Illés Márta festőművész-művésztanárt 2015-ben mutattuk be a magazinon. Az összeállítás révén – mondhatjuk – szélesebb körben vált ismertté, s az alkotásainak köszönhetően keresett alkotóvá. Nagy álma is teljesült, melyben a két évvel ezelőtti cikkben említést tett; az álma, hogy egy mesekönyvet illusztráljon – mondta. Nekünk is nagy élmény a kész könyvet a kezünkben tartani – megszületett a gyönyörűen illusztrált mesekönyv, a Sárkányhegedű. Márta meséli el a kötet történetét.

Sárkányhegedű teljes története >>

Kiállítás megtekintése előzetes bejelentkezéssel: +36309341000

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!