Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Magyar eredetű fajta, a pozsonyi fehér és csabagyöngye keresztezése. Magyarországon a legnagyobb Irsai Olivér területek az Alföldön találhatók, a szárazhegyi KerBor Kft. is jelentős ültetvényi területtel rendelkezik ebből a szőlőfajtából.
1.100 Ft
Raktáron

A Karát szőlő igazi hungarikum, melyet 1950-ben Kurucz András keresztezett Kövidinka és Szürkebarát szőlőkből. Nevét a két fajta utolsó betűinek összeolvasztásával kapta. Bora szép sárga színű, csillogása mindig összhangban van a finom savakra harmonikusan épülő alkohol és extrakttartalommal, kellemes illat és zamatanyagaival. Sokarcú fehérbor.

1.390 Ft
Raktáron
 Egyik legelterjedtebb kékszőlő fajta, a KerBor Kft, is jelentős ültetvénnyel rendelkezik.
1.000 Ft
Raktáron

Francia eredetű világfajta. Már a XX. sz. elején megtalálható volt borvidékeinken, jelenlegi elterjedtsége a nyolcvanas évek közepe felé alakult ki. A Gödöllői dombság utolsó lankáin termett bioszőlőből készült zamatos mélyebb, de erősen gyümölcsös málnás jegyekkel bombázó friss, reduktív rosé.. 

990 Ft
Raktáron
Olasz vagy francia eredetű szőlőfajta, késői érésű, bőven termő, kiváló minőségű, meleg fekvést igénylő fajta.
1.300 Ft
Raktáron

Magyarországon 1982 óta államilag minősített fajta, felfutása a nyolcvanas évek elejére tehető. Homokos, löszös területeken is jól érzi magát, Jellegzetes illat- és izvilága az utóbbi évtized egyik siker fajtájává tette.

1.485 Ft
Információ

Maksa Zoltán 2017-ben indította nagy sikerű humorklubját. E tematikából csemegézve, őszi-téli Kultmozis klubestjeinket egy-egy különleges előadással kívánjuk színesíteni. Az est folyamán meghívott vendégével trágárság és politikamentes - másfél órás - önfeledt szórakozásra invitál bennünket.

3.000 Ft
Következő esemény

Történt úgy, hogy egy nyári napon Monorra látogatott a Gasztroangyal stábja. Borbás Marcsiék reggeltől-estig járták a környéket, hogy lencsevégre kapják városunk legszebb helyszíneit, legígéretesebb termelőit és kézműveseit. Ebből pedig egy kiváló film kerekedett, amelyet ezúton szeretnénk közönségünkkel megosztani, de nem is akárhogyan!

Gasztoangyal a KultPincében

2.490 Ft
Megvalósult esemény

ArtMozi a pincefaluban!

Nyári körkérdésünk eredményeképp szeptemberi MoziKlub programjának megalkotása során romantikus témájú filmek közül csemegéztünk. A lehetőségek közül magasan a Szökőhév című alkotás kapta a legtöbb szavazatot.

2.490 Ft