Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Nézet:
Megvalósult esemény

Vad Balaton a KultMoziban

A Balaton Közép-Európa legnagyobb sekély vizű tava. Bár nyáron a partjait nyaralók lepik el, a tó és környezete rendkívül változatos természeti kincseket tartogat.

Vad Balaton a KultMoziban

2.190 Ft
Megvalósult esemény

A tavasz legszebb hónapja érkezik. Elég kinéznünk az ablakon és láthatjuk, hogy a fák virágba borultak, a madarak hangos csivitelés mellett már fészkeiket építgetik. Minden a megújulásról szól.

Esküvő Monszun idején

2.890 Ft
Következő esemény

Kedves Vendégeink!

Ebben az évben immáron 7. alkalommal rendezi meg Monor Városa és a Monor Környéki Strázsa Borrend a Borvidékek Hétvégéje borfesztivált. A borfesztivál hagyományosan június elején, ebben az évben Medárd másnapján, június 9-én kerül megrendezésre. Remélve, hogy az időjárásjóslás nem fog beválni, várjuk vendégeinket jó hangulattal, sokszínű, ingyenes kultúrális programommall és a 22 hazai borvidék legjobb boraival.
 

0 Ft
Folyamatban
A már nagy presztízsű „VANNAK VIDÉKEK LEGBELÜL” 2016 c. országos fotópályázat és kiállítás nyertes és válogatott képeinek kiállítása a KultPincében, ahol téma a szőlő, a bor és a szőlőt művelő, a bort termelő ember, a szőlőt termő természet volt.
Kérje ajánlatunkat!

Az esküvői menük mestere, séfünk Szurok Gábor

Az esküvői ebéd és a vacsora összeállítása nem kis feladat a házasulandók számára. Az esküvői menüsor összeállításában minden segítséget megadunk, de várjuk a fiataloktól, hogy némi ízlésről szóló információkat adjanak a magukról a családról és természetesen a meghívott vendégekről. Ezen információk birtokában teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy az esküvői menüsor összeállításában, a vendégváró fogásoktól, az esküvői ebéden, az esküvői vacsorán át egészen az éjféli ételkínálatokig, tudunk segíteni.

Megvalósult esemény

Ahogy azt minden évben tesszük a tavasz beköszöntét szezonnyitó grill & fröccs partival ünnepeljük.A KultPince (fröccs)teraszán március 25-én. Grillvacsora korlátlan fogyasztással 13 órától!

4.800 Ft
Megvalósult esemény

Koltai Róbert a KutMozi vendége

Ez nem áprilisi tréfa, ismét egy újdonsággal rukkolunk elő közönségünk számára. Koltai Róbert három alkotását ajánljuk vendégeinknek, de nem is akárhogyan! Jó szokásunkhoz híven az estet borkóstolóval és vacsorával indítjuk, majd érkezik a vetítés. Ezután viszont még nem indulunk haza, mert személyesen Koltai Róbert zárja az estet "egy csepp Koltai kabaré" című 30 perces előadásával, amely garantáltan mosolyt csal majd arcunkra.

2.890 Ft
Raktáron

Lukácsy A ház bora 2017- 0,75l - OEM (Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű) száraz fehérbor

1.200 Ft