Borok, mustok, élmény ajándék a KultPincében

Monori borok, borainkA bor az összes illatával, aromájával, a könnyedségével, a testességével lényegében olyan, mint az ember, ezért is olyan nemes dolog. Nem a külsejét nézve, hanem az ízét megérezve ismered meg. Akkor ismered meg, ha magad mellett tartod, ha figyeled, ahogy változik, mert a hirtelen változás csalódást is okozhat, és inkább ott hagynád a palackban. Ezért aztán ki kell várni a megfelelő időt, nem könnyű, de érezni kell, hogy mikor jön el, majd pedig határozottan, ellentmondást nem tűrően kiszakítani az addigi közegéből. Ha pedig ez sikerül, akkor ahogy az embereknél, hagyjuk, hogy kiadja a lelkét. Aztán nézzük meg jó alaposan, mint amikor egy régi baráttól búcsúzunk, aztán boldogan köszönjünk el tőle. Örömteli hír, hogy az Európai Bizottság oltalom alatt álló eredetmegjelölést hagyott jóvá a monori régióban készített borokra. Borászaink azon dolgoznak, hogy ezt a kivételes lehetőséget kihasználhassuk és a monori borokat mielőbb ismertté tegyük országon belül és azon túl egyaránt. Borainkhoz szorosan kapcsolódik a készítés és a tárolás helyszíne a Monori Pincefalu. Aki már részt vett borkóstolóinkon falatozott pincénkben az tudja, hogy szinte mindég jön a gondolat, hogy járjunk egyet a pincefaluban. Ezt a sétát teheti hangulatosabbá és érdekesebbé egy tanösvény séta, vagy a CsámBORgó csapatépítő kalandjáték, 

Itt egy lehetőség, egy bor webárúház, hogy vásároljon borainkból, megajándékozza szeretteit, barátait vendéglátással, gasztronómiai élménnyel együtt járó borkóstolóval, CsámBORgó, a pincefalu egész területén játszott kalandjátékkal.

Vásároljon webárúházunkban élményt, meglepetést, monori bort ajándékba szeretteinek, barátainak vagy üzleti partnereinek!

Borainkat csak telephelyünkön történő átvétellel értékesítjük!