Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

könnyed borok

2023. 10. 24. 19:32:24

Köszönjük, hogy barangolásaitok során ellátogattatok hozzánk, mi úgy érezzük, hogy egy valódi tökös nap volt, és  abban reménykedünk, hogy TÖK-JÓL éreztétek magatokat és a következő nyitott pincés rendezvényünk során is viszont láthatunk benneteket!

 

Tök-Jó barangolások a Monori Pincefaluban

2021. 07. 11. 13:53:25

Könnyű, friss gyümölcsös vörösbor, ami a színét illeti éppen csak hogy vörös. különleges borkészítési technológiával készül, amely a szénsavas maceráció. A technológia francia eredetű, kultusz kiötlője egy neves borkereskedő volt, aki egymaga építette fel azt a marketing koncepciót, amely végül evvel a technológiával készült borok karrierjét elindította. Franciaországban november harmadik csütörtökén kezdődik az újbor kiszállítása, a bozsolé, tudatosan és jól felépített marketing kommunikáció hatására a fiatalok kedvencévé vált a bor könnyedsége, frissessége okán.

 

Kékfrankos bozsolé a KultPince BORválasztékábaN

2020. 06. 28. 10:27:31

A Bor Mámor Monor a legújabb borkereskedés a belváros szívében. Az alap motiváció az volt, hogy olyan borszaküzlet üzemeljen Monoron ahol kivétel nélkül minden Monori bor kapható. A széles választékból bármelyik borkedvelő tud választani ízlésének megfelelőt. Ajándékba, vacsorához, vagy egy kellemes esti beszélgetéshez, itt minden alkalomhoz válogathatunk a kitűnő minőségű nedűk között.

 

BorMámor Borszaküzlet Monor

2019. 04. 07. 09:24:52

Nagy örömünkre a 2018-as évjáratú kékfrankos rozé borunk a XXV. Városi és Térségi Borversenyen a zsűri I. díját, és a közönség III. díját nyerte. Köszönjük borászunknak, Lukácsy Zoltánnak a nagyszerű eredményt!

 

KultPince 2018-as kékfrankos rozé zsűri I. díj

2017. 11. 26. 17:41:42

Új-zélandi borvacsora a KultPincében

Rendezvényhelyszín a KultPince!

A 2017-es év elején egy baráti társaság Új-zélandi utazáson vett részt. Az utazás célja és oka alapvetően nem Új-Zéland borászatának megismerése volt, de végül is a borok mély benyomást tettek a társaságra, így magától értetődő volt, hogy itthon vissza kellet térni az ott kóstolt borokra. Ulcz Adél szőlész-borász szakmérnök, okleveles borbírálót kértük fel egy komplex előadásra, amely szólt az Új-zélandi szőlészetekről, borászatokról és természetesen a borokról.