Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Kult bulik és egyéb rendezvényeink

Grill party, grillparti és fröccsözönA KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye, filmvetítéssel, koncerttel, zenés-beszélgetős programokkal összekötött borkóstolók, vagy kiállítások, tematikus borestek formájában.

De ezek mellett népszerűek táncos mulatságaink, a minden évben megrendezett szilveszteri bulik, farsangi rendezvényünk a Falánk Fánkfalók Találkozója, nyári borkóstolóval fröccsözéssel összekötött grillpartijaink, bográcspartijaink, borvacsoráink melyekről aktuális információk honlapunkon az eseménynaptárban találhatók.

Minden évben részesei vagyunk borainkkal és ételeinkkel egyaránt a Monori Pincefalu legnagyobb rendezvényének. A Borvidékek Hétvégéje alkalmából a Monorra látogató kóstoló közönség találkozhat mind a 22 magyar borvidék borászaival. A Monor Környéki Strázsa Borrend minden évben vendégül látja a Monorra látogató borrendeket, tagjai pedig pincétől-pincéig végig kísérik a vendégeket a rendezvényen, hogy megkóstolhassák a monori és a kiállító borászok borait.

 

Rendezés:
Nézet:
Megvalósult esemény

Búcsúztassuk újra együtt az óévet a KultPincében. A szilveszteri menü után és közben a retro zenék és a mai slágerek szolgáltatója Gosztola Gábor.

 

Szilveszteri vacsora és retro party

12.000 Ft