Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Kult bulik és egyéb rendezvényeink

Grill party, grillparti és fröccsözönA KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye, filmvetítéssel, koncerttel, zenés-beszélgetős programokkal összekötött borkóstolók, vagy kiállítások, tematikus borestek formájában.

De ezek mellett népszerűek táncos mulatságaink, a minden évben megrendezett szilveszteri bulik, farsangi rendezvényünk a Falánk Fánkfalók Találkozója, nyári borkóstolóval fröccsözéssel összekötött grillpartijaink, bográcspartijaink, borvacsoráink melyekről aktuális információk honlapunkon az eseménynaptárban találhatók.

Minden évben részesei vagyunk borainkkal és ételeinkkel egyaránt a Monori Pincefalu legnagyobb rendezvényének. A Borvidékek Hétvégéje alkalmából a Monorra látogató kóstoló közönség találkozhat mind a 22 magyar borvidék borászaival. A Monor Környéki Strázsa Borrend minden évben vendégül látja a Monorra látogató borrendeket, tagjai pedig pincétől-pincéig végig kísérik a vendégeket a rendezvényen, hogy megkóstolhassák a monori és a kiállító borászok borait.

 

Rendezés:
Nézet:
Megvalósult esemény

Falánk Fánkfalók Találkozója

Jótékonysági fánksütés a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében 2018 február 11 vasárnap 14 óra KultPince.

 

Bor-Óka zenekar hangulatfokozó játéka 2016

0 Ft
Megvalósult esemény

Ahogy azt minden évben tesszük a tavasz beköszöntét szezonnyitó grill & fröccs partival ünnepeljük.A KultPince (fröccs)teraszán március 25-én. Grillvacsora korlátlan fogyasztással 13 órától!

4.800 Ft
Megvalósult esemény

Kedves Vendégeink!

Ebben az évben immáron 7. alkalommal rendezi meg Monor Városa és a Monor Környéki Strázsa Borrend a Borvidékek Hétvégéje borfesztivált. A borfesztivál hagyományosan június elején, ebben az évben Medárd másnapján, június 9-én kerül megrendezésre. Remélve, hogy az időjárásjóslás nem fog beválni, várjuk vendégeinket jó hangulattal, sokszínű, ingyenes kultúrális programommall és a 22 hazai borvidék legjobb boraival.
 

0 Ft