Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KultMozi minden hónapban a szavazatod alapján

Ár:
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BKM_02
Elérhetőség: Információ

A KultMozi Klub keretében kezdetek óta párosítjuk a bort a művészfilmmel, 2017-ben a bor és mozi megújult formában KultMozi Klubként indítottuk újra a programot. Kell egy jó közösség, aminek Te is tagja lehetsz, akikkel havonta találkozhatsz, és műsorra tűzzük azt a filmet, amelyre a legtöbb klubtag szavaz. Nyári kellemes esték idejére a KultMozi kiköltözik a kertbe és KertMoziként működik egészen addig amíg az időjárás engedi.

Kérjük térj ide vissza, figyeld a meghirdetésre kerülő ART Mozi programot és szavazz KultMozi Klub Facebook oldalán, hogy a kedved szerinti filmet vetíthessük!

Leírás és Paraméterek

Emellett megkóstolhatod az éppen bemutatkozó borász borait és Szurok Gábor séf filmhez illő vacsora, vedégváró falatkáit. Érdemes kipróbálni, egy szabadnak ígérkező csütörtök vagy péntek estén kellemes kikapcsolódást ígér!  Legyél te is a KultMozi Klub tagja!

Mozizni – az valami egészen különleges élmény.

 Az olvasás például intim műfaj, a könyv az egyedüllétet igényli. Regényt olvasni vonaton, metrón, pályaudvaron, presszóban és számos egyéb helyen is lehetséges, olyankor azonban a külvilág csak szűrve jut el az olvasó emberhez. Igazán lebilincselő olvasmány esetében el se jut egyáltalán, és nincs is szükség rá, hiszen az ember olyankor épp másik világokban tesz látogatást.

 A filmet néző ember másképp viselkedik, mint az olvasó. Nevetését az első sorokból felfelé hullámzó jókedv felerősíti, szomorúságát az előtte vagy mögötte ülők közül váratlanul felhangzó egyetlen, szívszorítóan halk sóhajtás is elmélyítheti. Egy-egy, különösen őszintére sikerült, vagy épp hamisan félrecsúszó jelenet után körülnéz: vajon mások is ugyanígy érzik?

ART film megtekintése a közösségi élmények legnagyszerűbbjei közé tartozik  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!