Egy kis visszatekintés, amikor még a KultPince a Kele János pincéje volt

Egy kis visszatekintés, amikor még a KultPince a Kele János pincéje volt

 

Kele János bort kínál 

Kele pince

Vendégek: bal oldalon Magócsi Lajos ül a fűben, mellette Kiss Pál Mári nótaénekes, Kele Jánossal koccint Dr. Józsa Pál, háttérben a motoron ül Petrik Sándor, mellette áll Ifj. Magócsi Lajos, majd jobbra tőle Kiss Károly nótaénekes és Solti Károly nótaénekes, végül pedig a fűben ül Józsa Ibolya nótaénekes

Mint látható ez a pince már a régmúlt időkben is a Kultúra támogatója és helyszíne volt, Magócsi Lajos és Petrik Sándor szerzeményei is műsorra kerültek, íme egy kép a Monori Művelődési Ház egykori programjáról!

Magyarnóta est a Monori Művelődési házban

 

A motoron elöl Magócsi Lajos , hátsó ülésen Petrik Sándor

 

Jobbról Kele János, középen Magócsi Lajos, bal oldalon ????

Kele pince előtt

Aki már volt vendég vagy látogató a KultPincében az tudja, hogy a pince maga két fő ággal rendelkezik, a bal oldalit, baráti alapon Magócsi Lajos használta amig nem volt saját pincéje. A jobb oldali ágban pedig Kele János borai voltak. Az úgynevezett Magócsi pinceág most van átalakulóban, erről még csak egy régi és az átalakulás közbeni képét tudjuk megmutatni, reméljük szép és hasznos lesz vendégeink és magunk számára egyaránt, csak már ott tartanánk, hogy ismét vendégekkkel telhessen meg a KultPince!

Ilyen volt a Falánk Fánkfalók Találkozója Fánkfaló 2012 idején

KultPince pincéje még agyagos változatban

 

és ilyen lesz, még a kitermelt agyag lent van!

Pince kitéglázva, még a felesleges agyag bent van

Tartalomhoz tartozó címkék: Kele pince KultPince