Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Színház a pincében

Pódium a pincében, Koltai Róbert Napló Szilánkok előadásaSzínház a Pincében estek a KultPincében

A mozi, koncertek és zenés estek mellett a Színház a Pincében programunk keretében pódiumra léptek neves előadók, így Koltai Róbert a Napló Szilánkok előadásával, önálló estje volt Mikó Istvánnak, Ungár Anikónak.... Ezek a programok színfoltot jelentenek a pincefalu életében így szándékunk szerint újabb előadóművészek, érdekes és értékes emberek lesznek vendégeink.

 

Ungár Anikó előadói estje a KultPincében

Rendezés:
Nézet:
Megvalósult esemény

Maksa Zoltán és Dolák-Saly Róbert a KultPince pódiumán!

Maksa Zoltán 2017-ben indította nagy sikerű humorklubját. E tematikából csemegézve, téli klubestjeinket egy különleges programmal kívánjuk színesíteni. Az est folyamán meghívott vendégével trágárság és politikamentes - másfél órás - önfeledt szórakozásra invitál bennünket.
Maksa Zoltán januári vendége Dolák-Saly Róbert lesz, akit -Boborjánként, Anti bácsiként, Leopold a varázslóként vagy éppen Naftalin Ernőként - egy ország ismer. Ezen az estén egy csokorra valót válogat legismertebb figurái közül.

Maksa Zoltán Dolák-Saly Róbert

3.000 Ft
Megvalósult esemény

Maksa Zoltán 2017-ben indította nagy sikerű humorklubját. E tematikából csemegézve, őszi-téli Kultmozis klubestjeinket egy-egy különleges előadással kívánjuk színesíteni. Az est folyamán meghívott vendégével trágárság és politikamentes - másfél órás - önfeledt szórakozásra invitál bennünket.

3.000 Ft
Következő esemény

TÚL MINDEN HATÁRON- Vujity Tvrtko est, Monoron a Kultpincében!

Egy lebilincselően izgalmas este a Föld körül Vujity Tvrtko-val. Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz! Egy este, amit soha nem fog elfelejteni!  

3.500 Ft
Következő esemény

Tavaszköszöntő különleges estre invitáljuk közönségünket.

Nőnapra hangolódva egy rendkívüli úriembert invitáltunk a Kultpince fröccsteraszára. Koltai Róbert az elmúlt 75 évének legjobb sztorijait, jeleneteit osztja meg velünk rendhagyó kabaré estjén. A program itt azonban nem ér véget. 

3.000 Ft