Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Színház a pincében

Pódium a pincében, Koltai Róbert Napló Szilánkok előadásaSzínház a Pincében, szinházi estek a KultPincében

A mozi, koncertek és zenés estek mellett a Színház a Pincében programunk keretében pódiumra léptek neves előadók, így Koltai Róbert a Napló Szilánkok előadásával, önálló estje volt Mikó Istvánnak, Ungár Anikónak, Maksa Zoltánnak és Galla Miklósnak.... Ezek a programok színfoltot jelentenek a pincefalu életében így szándékunk szerint újabb előadóművészek, érdekes és értékes emberek lesznek vendégeink.

 

Színház a pincében, Koltai Róbert előadása Színház a pincében, Koltai Róbert előadása

Ungár Anikó előadói estje a KultPincében

 

  
Rendezés:
Nézet:
Megvalósult esemény

Maksa Zoltán 2017-ben indította nagy sikerű humorklubját. E tematikából csemegézve, őszi-téli Kultmozis klubestjeinket egy-egy különleges előadással kívánjuk színesíteni. Az est folyamán meghívott vendégével trágárság és politikamentes - másfél órás - önfeledt szórakozásra invitál bennünket.

3.000 Ft
Megvalósult esemény

Maksa Zoltán és Dolák-Saly Róbert a KultPince pódiumán!

Maksa Zoltán 2017-ben indította nagy sikerű humorklubját. E tematikából csemegézve, téli klubestjeinket egy különleges programmal kívánjuk színesíteni. Az est folyamán meghívott vendégével trágárság és politikamentes - másfél órás - önfeledt szórakozásra invitál bennünket.
Maksa Zoltán januári vendége Dolák-Saly Róbert lesz, akit -Boborjánként, Anti bácsiként, Leopold a varázslóként vagy éppen Naftalin Ernőként - egy ország ismer. Ezen az estén egy csokorra valót válogat legismertebb figurái közül.

Maksa Zoltán Dolák-Saly Róbert

3.000 Ft