Monori CsámBORgó csapatépítő játék

Gyártó cikkszám: CSE-4
Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő szabadtéri kalandjáték, kincsvadászat a Monori Pincefalu területén! Kérje ajánlatunkat!

A Monori CsámBORgó egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri kalandjáték és kincsvadászat, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Monori CsámBORgó egy csapatépítő túra, kincsvadászat a Monori Pincefalu 180 hektáros területén

Kívánságlistára teszem
Monori CsámBORgó csapatépítő játék

Leírás és Paraméterek

A csapatépítő szabadtéri kalandjáték kiinduló és végpontja a KultPince, induláskor a játékos csapat kap egy csomagot, amely a pincefalu térképét, lezárt borítékokban a feladatokat tartalmazza, valamint egy leolvasó készüléket, amelyet az egyes megkeresendő állomásokon kell használni, lényegében ez a készülék vezérli a játékot.
A Monori CsámBORgó egy igazán izgalmas közösségépítő kalandjáték, ahol a játék résztvevői, legyenek azok munkatársak, baráti társaságok, merülnek el a játék feladataiban, a kincskeresésben és tudásuk, hozzáállásuk függvényében hozzávetőleg két óra alatt jutnak el a megoldásig és a játék kiértékeléséig. A játék optimálisan 8-10 fős csapatokban zajlik, egyszerre két csapat is tud játszani. A program minimum 15 fő részvételével működik.

Kincsvadászat a hegyen, játék a szabadban, ez a Monori CsámBORgó

A Monori CsámBORgó csapatépítő szabadtéri kalandjáték és kincsvadászat hasonlóan a szabaduló szobák nyíló ajtajához, a kincsvadászok a megoldáson keresztül tudják a játék által meghatározott utat végigjárni. Azaz a feladatmegoldás egyik fele, hogy visszataláljanak a kiindulási helyre a játék által meghatározott útvonalon, a másik fele pedig, hogy az út során feladott kérdésekre jól feleljenek. A kiindulási helyen, ha visszataláltak, következik a játék kiértékelése számítógépen. A helyes megfejtés eredményeként, nyithatók ki a nyereményeket, azaz a kincseket rejtő ládikák.

Egyéb programlehetőségek: borkóstoló, pincetúra a KultPincében.
 

Csapatépítő programok Budapest környékén, a monori KultPincében, amely egy ideális csapatépítő helyszín!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek