Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Monori Pincefalu

2020. 10. 11. 23:19:18

Egy borpince a vidéki hangulatot árasztó Monori Pincefaluban, amely a jó borok, kitűnő házias ételek, a kultúra és a romantikus esküvők helyszíne is egyben.

 

Mimi és Peti esküvője a KultPincében

2020. 10. 03. 11:20:54

A KultPince változatos programokkal várja vendégeit!

Kora őszi napsütésben csapatépítő szándékkal együtt grillezni, bort kóstolni és a Monori CsámBORgó kvízjátékot játszani, a pincefaluban elrejtett borospalackokat megtalálni, közben egy kicsit megismerni a pincefalut, a Szőlészeti Borászati Tanösvényt, hát az egy igazán szórakoztató élménydús program lehetőség. Ahogy hidegebbre vált az időjárás, az alábbi képekkel illusztrált program még kiegészülhet élmény disznóvágással is.

 

Grilllezős, borozós csapatépítő CsámBORgás Monoron

2020. 08. 21. 22:16:40

Esküvő augusztusban borkóstolóval

 

Esküvői dekoráció Esküvő augusztusban Esküvő augusztusban

2020. 08. 19. 19:13:04

Alapesetben a keresés az interneten, pontosabban a teljes, Google által indexált oldalak körében fog lefutni. Azonban ha specializálni szeretnénk, vagy sejtjük, hogy az adott tartalomra mely oldalon bukkanhatunk rá, akkor érdemes ennek megfelelően kutakodni.

Ilyenkor írjuk a keresőmezőbe a weboldal címét, és a kulcsszót a következő módon: site:thepitch.hu keresőoptimalizálás. Ezzel a módszerrel csak az adott oldalon található, a kulcsszóhoz kapcsolódó leginkább releváns oldalakat fogja elénk tárni a

Például!
site:monoriborbolt.hu csapatépítő játék

2020. 08. 18. 08:01:53

Egy nagyszerű film, gasztronómiai inyencségek és Bor Mámor Monor által választott Prantner Családi Pince borai tették ezt a nyári estét kellemessé és talán feledhetetlenné.

 

Gaztronómiai választék a KertMozi-ban

2020. 07. 21. 18:59:03

Egy nagyszerű, nyugalmas vidéki hangulatot árasztó hely, amely esküvőre, családi rendezvényre termett. Egy a Monori Pincefalu centrumában található borpince és egyben egy rendezvényhelyszín, amely kialakításában szép természeti környezetével, professzionális személyzetével, igazán nagyszerű konyhájával varázsolja el vendégeit.

Íme itt egy aktuális  példa Mimi és Peti esküvője a KultPincében!

 

Esküvői helyszín Budapest környékén Esküvői helyszín Budapest környékény Esküvői helyszín Budapest környékén

 

2020. 07. 13. 14:50:38

Esküvőhelyszín ahol az álmaid valósággá válhatnak!

KultPince egy autentikus vidéki hangulatot árasztó ékszerdoboz, mindössze alig több mint félórai távolságra Budapesttől a Pest megyei Monoron található pincefaluban.

Szabadtéri, romantikus esküvőhelyszín Szabadtéri, romantikus esküvőhelyszín Szabadtéri, romantikus esküvőhelyszín

2020. 06. 28. 10:27:31

A Bor Mámor Monor a legújabb borkereskedés a belváros szívében. Az alap motiváció az volt, hogy olyan borszaküzlet üzemeljen Monoron ahol kivétel nélkül minden Monori bor kapható. A széles választékból bármelyik borkedvelő tud választani ízlésének megfelelőt. Ajándékba, vacsorához, vagy egy kellemes esti beszélgetéshez, itt minden alkalomhoz válogathatunk a kitűnő minőségű nedűk között.

 

BorMámor Borszaküzlet Monor

2020. 05. 05. 13:15:00

Májusban egy-egy a pincében tartott baráti összejövetelt követően estefelé vagy akár késő estébe, netán éjszakába nyúló gyalogos hazaindulás során, amikor már igazán csendes a pincefalu, nagyszerű hallgatni a fülemülék, azaz csalogányok énekét. A Most megörökített csalogányt és énekét naplementében hallgattuk, gyönyörű volt.

Fülemüle, csalogány a strázsahegyen