Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Októberi KultMoziban: Zorro álarca

Ár:
3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: km-2010
Elérhetőség: Információ

KultMozi a KultPincében

2020 sok szempontból hozott újat, váratlant az életünkbe. Tavasszal leállt az egész ország, és a Kultmozi is szünetelt. Sajnos a vírus őszre nem tűnt el, így meg kell tanulnunk vele együtt élni. Mindennapjaink állandó kiegészítője lett a maszk és a kézfertőtlenítő, olyannyira, hogy októberi tematikánk alapjául is szolgál.
Közönségkedvencünk a Zorro álarca lett! 
A film mellé újborokkal készülünk Kovács Róbert, 
Ó-hegy Borház jóvoltából!
 
Óhegy Borház

 

 

Leírás és Paraméterek

Az 1998-as amerikai alkotás korának sztárjait vonultatta fel a filmben, így kapott szerepet a filmben Sir Anthony Hopkins, Antonio Banderas vagy éppen Cathrine Zeta-Jones. Szavazataitokat szeptember 30-ig adhatjátok még le, aztán jönnek a borismertető bejegyzések
 
Íme a rövid ismertető:
Don Diego de la Vega, a titokzatos Zorro álarca mögé rejtőzve sikerrel vívta egyszemélyes harcát a vaskezű kormányzó, Don Rafael Montero és a spanyol uralom ellen. Egy suhintás az acélpengével, egy nagy Z betű, s már mindenki tudja, Zorro járt itt, hogy oltalmazza a gyengéket és kiszolgáltatottakat, s bosszút álljon az elszenvedett igazságtalanságokért. Ám e legyőzhetetlen, sebezhetetlen hős jelmeze hús-vér embert takar, akit a kormányzó végül mégis sarokba szorít és megfoszt mindattól, amiért él: a családjától és a szabadságtól. Megöli feleségét, magához veszi kislányát, őt magát börtönbe záratja. Mire húsz év multán sikerül megszöknie, már túl öreg ahhoz, hogy a legendás Zorro-álarcot újra felöltse. Pedig az elnyomás kegyetlenebb, mint valaha, s a kormányzó minden eddiginél sötétebb terveket forgat a fejében. A véletlen azonban útjába sodor egy útonállót, Alejandro Murrietát, akiben meglátja a lehetőséget, hogy sok tanulás és hosszas gyakorlás után örökébe léphessen. (port.hu)

 

A belépőjegy ára 3500 Ft/fő, amely tartalmazza a háromtételes borkóstolót, a séfünk által készített harapnivalókat és a filmvetítést.
A filmvetítés helyszín: KULTPINCE

Monor, Strázsa-hegy (Kövidinka sor) Időpont: 2020. október 15. (csütörtök) 
Érkezés: 18.30-tól, a filmvetítés 19.30 órakor indul.
 
A borokat és a harapnivalókat az alsó szinten fogyasztjuk, míg a filmvetítés a fröccsteraszon lesz. Ide csak a vetítés előtt lehet belépni maszkban, melyet a vetítés ideje alatt végig viselni kell.Jegyek készpénzzel a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Forrás köz 2.) és a Bor Mámor Monor üzletében (Kiss Ernő utca 9.) vagy online (átutalással) válthatók a kultpince.hu oldalon 2020. október 14-ig.
 
A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges információk:
Kedvezményezett: Cimbora Borház Kft.
Bankszámlaszám: 10103843-09234400-01003000
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek