Borkóstolók, borestek a KultPincében

Egy baráti társaság, céges kollégák számára szervezett hangulatos borkóstoló és az ehhez kapcsolódó, a séfünk által készített ínyenc ételek valódi élményt nyújtanak a hozzánk érkező vendégek számára.

Látogasson el hozzánk, ismerje meg és fedezze fel az igazi vidéki hangulatot árasztó pincefalunkat, hívja el barátait, családját, üzleti partnereit, töltsenek egy hangulatos délutánt vagy estét nálunk!

 

Borkóstoó, borest, borvacsora

Rendezés:

Borkóstoló, pincetúra, bortúra a KultPincében

Kérje ajánlatunkat!

A borkóstolóra kérje ajánlatunkat!

A pincetúrán alapuló borkóstolóink alkalmával boraink kóstolása mellé  házi készítésű borkorcsolyákat  kínálunk. A pincetúra során, a borkóstolás közben számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről és nem utolsó sorban pincefalunkról.

Nagyobb kóstoló létszám esetén külön megállapodás alapján a borkóstolás mellé kérhető meleg ebéd vagy vacsora, fogadófalatok a vendégek igénye szerint.

Kívánságlistára teszem

Borkóstoló, pincetúra a csapatépítés jegyében

Kérje ajánlatunkat!

Borkóstolóink

alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról. Borkóstolóink során megfigyelhető, hogy igazi jó hangulatú csapatépítés zajlik. Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Kérje ajánlatunkat!

Kívánságlistára teszem

Borkóstoló, borest meghívott vendég borászokkal

Kérje ajánlatunkat!

KultPince szlogenje szerint  a pincénk a „kultúra és a bor találkozási helye” A KultMozi, KertMozi vagy más kulturális események esetében is a kultúra és a bor együtt van és lesz jelen. Ezen és a Borvidékek Hétvégéje rendezvények esetében is fogadunk vendég borászokat, monoriakat, környékbelieket és más borvidékről jövőket is.

Kívánságlistára teszem