Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Céges rendezvényhelyszín, céges vacsora

Céges rendezvényhelyszínKultPince mint céges rendezvényhelyszín

a Monori Pincefalu legnagyobb befogadóképességű pincéje, céges rendezvényhelyszíne. A pincéhez egy 40 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik (professzionális prezentációs technikával felszerelt és WIFI internet-kapcsolattal rendelkezik). Az 50-60 fős befogadóképességű pince mellett a rendezvényteremhez mintegy 90-100 fős kapacitással rendelkező, fedett, fűthető rendezvényterem, a fröccsterasz kapcsolódik. A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk biztosítja.

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja.

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre!

Téli időszakban nemcsak a baráti társaságok kedvelt programja a disznóölés, különleges csapatépítő rendezvényhelyszín és program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a csapat a kolbászhúst és töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát-kolbászt! Mindez egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében a KultPincében!

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő programok

között egyre népszerűbb a közös főzés, ezt nálunk egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefaluban próbálhatják ki!

Különleges élmények, a mindennapoktól eltérő közös alkotás és játék lehetősége a kollégáknak egyedi környezetben, az autentikus pincefaluban Budapest közelében. A csapatépítő főzés során kötetlen program keretében, a napi rutintól eltérő szituációban valósul meg a feladatmegosztás, együttműködés, kommunikáció, amelynek eredménye a jó csapathangulat és nem utolsó sorban a kellemes ízek.

Főzzünk együtt a jó csapathangulatért!

Kérje ajánlatunkat!

Borkóstoló

alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról, a Kunsági borvidékről, az ott elért eredményekről.

 
Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő játék a Monori Pincefalu területén!

A Monori CsámBORgó program egy interaktív, közösségépítő többpályás csapatépítő szabadtéri játék, ahol a játék útvonalai és tartalma is szabadon variálható. A feladványok megoldásán keresztül csámboroghatjuk végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Kérje ajánlatunkat!
Céges bulik, üzleti reggelik, céges ebédek és vacsorák, karácsonyi vagy évzáró céges partik helyszíne különleges környezetben, az 1000 pincés Monori Pincefaluban.