Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Céges rendezvényhelyszín, céges vacsora a Pest megyei Monoron

Céges rendezvényhelyszínCéges rendezvényhelyszín, KultPince

a Monori Pincefalu legnagyobb befogadóképességű pincéje, céges és családi rendezvényhelyszíne. A pincéhez egy 40-50 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik, amely egyébként a kulturális rendezvényeink helyszíne, rendszeresen fotó kiállítást, festmény kiállítást tekinthetnek meg vendégeink. Rendezvénytermünk a helyszíne a KultMozi Klub keretében zajló művészfilm vetítéseknek is. Az 50-60 fős befogadóképességű borpincénket, rendszeresen télen és nyáron egyaránt borkóstolókat tartunk. Emellett a patinás rendezvénytermünkhöz mintegy 90-100 fős befogadó képességű, fedett, fűthető rendezvényterem, a fröccsterasz kapcsolódik, amely céges és családi rendezvényeink fő helyszíne. A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk és saját boraink biztosítják.

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja.

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre!

Téli időszakban, ma már nem feltétlen András napi kezdéssel, a baráti társaságok kedvelt programja a disznóölés, amely különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt dolgozhat az egész csapat, ízesítheti a kolbászhúst, töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát és kolbászt! Mindezt megteheti az igazi vidéki hangulatot árasztó, Strázsahegy Kövidinka során lévő KultPincében!

Kérje ajánlatunkat!

Főzzünk együtt a csapatépítés jegyében

A csapatépítő programok között egyre népszerűbb a főzzünk együtt típusú csapatépítés, helyszínként ajánljuk a monori Strázsahegyen elterülő pincefalunkat, azon belül pedig a Kadarka sori KultPincét, amely Budapesttől alig 30 kilométerre található.

A nem mindennapi vidéki környezet, a szokásostól eltérő tevékenység, a közös alkotás élménye, egy kötetlen program keretében a napi rutintól eltérő helyzetben történő feladatmegoldás teremt jó hangulatot és kovácsolja össze a csapat tagjait.

Főzzünk együtt a jó csapathangulatért!

Kérje ajánlatunkat!

Borkóstoló, pincetúra a KultPincében

A pincetúrán alapuló borkóstolóink alkalmával a díjnyertes boraink, 3 vagy 5 bor kóstolása mellé  házi készítésű borkorcsolyákat  kínálunk. A pincetúra során, a borkóstolás közben számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről és nem utolsó sorban pincefalunkról. Nagyobb kóstoló létszám esetén a borkóstolás mellé kérhető meleg ebéd vagy vacsora, bőségtál vagy paraszttál, a vendég igénye szerint.

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő játék a Monori Pincefalu területén!

A Monori CsámBORgó játék egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri játék, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a  Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Kérje ajánlatunkat!

Céges bulik nagyszerű lehetőséget biztosítanak, hogy egy kicsit kötetlenebb formában beszélgethessenek a kollégák, így jobban megismerhetik egymást. Az ilyen rendezvényeken, legyen az céges ebéd vagy vacsora, a kialakuló barátságos  légkör segít abban, hogy jó viszony alakuljon ki a kollégák között, amely aztán jótékony hatással lesz az emberek munkakedvére is., Az igazi vidéki hangulatot árasztó pincefalu a KultPince maga és természetesen a jó borok és ételek az itt  felvázolt folyamatot támogatják.