Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Céges rendezvényhelyszín, céges vacsora a Pest megyei Monoron

Céges rendezvényhelyszínCéges rendezvényhelyszín Budapest környékén, a monori Kultpincében

a Monori Pincefalu legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényháza, céges és családi rendezvényhelyszíne. A pincéhez egy 40-50 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik, amely egyébként a kulturális rendezvényeink helyszíne, rendszeresen fotó kiállítást, festmény kiállítást tekinthetnek meg vendégeink. Rendezvénytermünk a helyszíne a KultMozi Klub keretében zajló művészfilm vetítéseknek is. Az 50-60 fős befogadóképességű borpincénket, rendszeresen télen és nyáron egyaránt borkóstolókat tartunk. Emellett a patinás rendezvénytermünkhöz mintegy 90-100 fős befogadó képességű, fedett, fűthető rendezvényterem, a fröccsterasz kapcsolódik, amely céges és családi rendezvényeink fő helyszíne. A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk és saját boraink biztosítják.

Rendezvényház kertjének funkciói

Ne feledkezzünk meg a KultPince kertjéről és pavilonjairól, amely igen sok esetben a közös főzések, esküvők, és az ehhez kapcsolódó polgári szertartás, a KertMozi, csapatépítő játékaink és egyéb rendezvényeink helyszíne is egyben

 

Céges rendezvényhelyszín

Céges rendezvény, születésnapi buli

 

Céges rendezvényhelyszín a KultPincében: Céges karácsony, Céges karácsony a KultPincében, Ecofact Kft. a KultPincében, Grillezős, borozós céges buli, Céges rendezvény, évvégi buli, B&K Kft céges évvégi bulija, Monor Környéki Strázsa Borrend évvégi bulija, Vadászok reggelije, vadászat és az azt követő vacsora, Céges közös főzés a KultPincében, Céges KultPincés csapatépítés a KultPincében, Monor Hegyessy Lions Club évzáró bulija

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Falusi disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja. Kérje ajánlatunkat!

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus hagyományőrző disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára, akár pincetúrával összekötött borkóstolóra vágyik, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló és ideális helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre! A program minimum 15 részvételével, zártkörűen működik!

Téli időszakban, ma már nem feltétlen András napi kezdéssel, a baráti társaságok kedvelt programja a hagyományőrző falusi disznóölés, amely különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt dolgozhat az egész csapat, ízesítheti a kolbászhúst, töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát és kolbászt és élvezheti a házias disznótoros ételeinket! Mindezt megteheti az igazi vidéki hangulatot árasztó, Strázsahegy Kövidinka során lévő KultPincében!

Kérje ajánlatunkat!

Főzzünk együtt, közös főzés a csapatépítés jegyében, kérje ajánlatunkat!

A csapatépítő főzés programok között egyre népszerűbb a főzzünk együtt típusú csapatépítés, helyszínként ajánljuk a monori Strázsahegyen elterülő pincefalunkat, azon belül pedig a Kövidinka sori KultPincét, amely Budapesttől alig 30 kilométerre található. A nem mindennapi vidéki környezet, a szokásostól eltérő tevékenység, a közös alkotás élménye, egy kötetlen program keretében a napi rutintól eltérő helyzetben történő feladatmegoldás teremt jó hangulatot és kovácsolja össze a csapat tagjait.

Főzzünk együtt, csapatépítő főzés a jó csapathangulatért!

Kérje ajánlatunkat!

A borkóstolóra kérje ajánlatunkat!

A pincetúrán alapuló borkóstolóink alkalmával boraink kóstolása mellé  házi készítésű borkorcsolyákat  kínálunk. A pincetúra során, a borkóstolás közben számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről és nem utolsó sorban pincefalunkról.

Nagyobb kóstoló létszám esetén külön megállapodás alapján a borkóstolás mellé kérhető meleg ebéd vagy vacsora, fogadófalatok a vendégek igénye szerint.

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő szabadtéri kalandjáték, kincsvadászat a Monori Pincefalu területén! Kérje ajánlatunkat!

A Monori CsámBORgó egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri kalandjáték és kincsvadászat, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Monori CsámBORgó egy csapatépítő túra, kincsvadászat a Monori Pincefalu 180 hektáros területén

Kérje ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszínünk Önre vár, kérje ajánlatunkat!

Céges bulik nagyszerű lehetőséget biztosítanak, hogy egy kicsit kötetlenebb formában beszélgethessenek a kollégák, így jobban megismerhetik egymást. Az ilyen rendezvényeken, legyen az céges ebéd vagy vacsora, a kialakuló barátságos  légkör segít abban, hogy jó viszony alakuljon ki a kollégák között, amely aztán jótékony hatással lesz az emberek munkakedvére is., Az igazi vidéki hangulatot árasztó pincefalu a KultPince maga és természetesen a jó borok és ételek az itt  felvázolt folyamatot támogatják.