Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Céges rendezvényhelyszín, céges vacsora a Pest megyei Monoron

Céges rendezvényhelyszínCéges rendezvényhelyszín Budapest környékén, a monori Kultpincében

a Monori Pincefalu legnagyobb befogadóképességű pincéje, céges és családi rendezvényhelyszíne. A pincéhez egy 40-50 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik, amely egyébként a kulturális rendezvényeink helyszíne, rendszeresen fotó kiállítást, festmény kiállítást tekinthetnek meg vendégeink. Rendezvénytermünk a helyszíne a KultMozi Klub keretében zajló művészfilm vetítéseknek is. Az 50-60 fős befogadóképességű borpincénket, rendszeresen télen és nyáron egyaránt borkóstolókat tartunk. Emellett a patinás rendezvénytermünkhöz mintegy 90-100 fős befogadó képességű, fedett, fűthető rendezvényterem, a fröccsterasz kapcsolódik, amely céges és családi rendezvényeink fő helyszíne. A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk és saját boraink biztosítják. 

Ne feledkezzünk meg a KultPince kertjéről és pavilonjairól, amely igen sok esetben a közös főzések, esküvők, és az ehhez kapcsolódó polgári szertartás, a KertMozi, csapatépítő játékaink és egyéb rendezvényeink helyszíne is egyben

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja.

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus hagyományőrző disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre!

Téli időszakban, ma már nem feltétlen András napi kezdéssel, a baráti társaságok kedvelt programja a hagyományőrző falusi disznóölés, amely különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt dolgozhat az egész csapat, ízesítheti a kolbászhúst, töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát és kolbászt! Mindezt megteheti az igazi vidéki hangulatot árasztó, Strázsahegy Kövidinka során lévő KultPincében!

Kérje ajánlatunkat!

Főzzünk együtt a csapatépítés jegyében

A csapatépítő programok között egyre népszerűbb a főzzünk együtt típusú csapatépítés, helyszínként ajánljuk a monori Strázsahegyen elterülő pincefalunkat, azon belül pedig a Kövidinka sori KultPincét, amely Budapesttől alig 30 kilométerre található.

A nem mindennapi vidéki környezet, a szokásostól eltérő tevékenység, a közös alkotás élménye, egy kötetlen program keretében a napi rutintól eltérő helyzetben történő feladatmegoldás teremt jó hangulatot és kovácsolja össze a csapat tagjait.

Főzzünk együtt a jó csapathangulatért!

Kérje ajánlatunkat!

Borkóstoló, pincetúra a KultPincében

A pincetúrán alapuló borkóstolóink alkalmával a díjnyertes boraink, 3 vagy 5 bor kóstolása mellé  házi készítésű borkorcsolyákat  kínálunk. A pincetúra során, a borkóstolás közben számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről és nem utolsó sorban pincefalunkról. Nagyobb kóstoló létszám esetén a borkóstolás mellé kérhető meleg ebéd vagy vacsora, bőségtál vagy paraszttál, a vendég igénye szerint.

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő játék a Monori Pincefalu területén!

A Monori CsámBORgó játék egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri játék, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a  Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Csámborgó túra a Monori Pincefalu területén

Kérje ajánlatunkat!

Céges bulik nagyszerű lehetőséget biztosítanak, hogy egy kicsit kötetlenebb formában beszélgethessenek a kollégák, így jobban megismerhetik egymást. Az ilyen rendezvényeken, legyen az céges ebéd vagy vacsora, a kialakuló barátságos  légkör segít abban, hogy jó viszony alakuljon ki a kollégák között, amely aztán jótékony hatással lesz az emberek munkakedvére is., Az igazi vidéki hangulatot árasztó pincefalu a KultPince maga és természetesen a jó borok és ételek az itt  felvázolt folyamatot támogatják.