Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Családi programhelyszín, rendezvényhelyszín

Családi programhelyszín, rendezvényhelyszín, KulrPince

A KultPince, mint rendezvényhelyszín

kiválóan alkalmas családi rendezvények, névnapok, születésnapi partik, házassági évfordulók, keresztelők, ballagások és egyéb fontos családi események méltó, intim hangulatú megünneplésére. 

 

KultPince a Monori Pincefalu

legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A pincéhez egy 40 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik (professzionális prezentációs technikával felszerelt és WIFI internet-kapcsolattal rendelkezik). Az 50-60 fős befogadóképességű pince mellett a rendezvényteremhez mintegy 90-100 fős kapacitással rendelkező, fedett, fűthető rendezvényterem, a fröccsterasz kapcsolódik. A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk biztosítja.

Születésnapi koncert

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

A KultPince ideális rendezvényhelyszín

családi események, születésnapi vagy névnapi bulik, esküvők, keresztelők, házassági évfordulók programjai számára. 

Kérje ajánlatunkat!

Keresztelők ideális helyszíne a KultPince,

ahol  ezen rendezvényeken túl, egyéb családi események, születésnapok, névnapi bulik, esküvők, legény és leány búcsúk is megrendezhetők. A hangulatos és csendes vidéke környezet, az autentikus pincesorok biztosítják a zavartalan és bensőséges ünneplést.

Kérje ajánlatunkat!

Romantikus és különleges esküvői helyszín

Budapest közelében a Pest megyei Monoron, az autentikus, 1000 pincés Monori Pincefaluban. 

Zöld környezetben, mégis fedett helyszínen várjuk a Nagy napra, a lakodalomra, polgári esküvőre egyedi helyszínt kereső párokat!

90-100 fő befogadóképességű full panorámás Fröccsteraszunk fedett, fűthető és közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. 45-50 fő befogadóképességű rendezvénytermünk, melyet a vendégvárásra rendezünk be, professzionális prezentációs technikával felszerelt és internet-kapcsolattal is rendelkezik.
A Fröccsterasz mögötti kertben - melyet az 1000 pincés Pincefalu szőlői, présházai vesznek körbe – kerti szaletli mely a szertartás megtartására is kiváló helyszínt biztosít, illetve gyermekeknek hinta, homokozó áll rendelkezésre.

Lakodalomra, vintage esküvőre a Monori Pincefalu és  azon belül a KultPince kitűnő és romantikus helyszín!