Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Esküvői helyszín Monororon

Esküvői helyszín a Monori Pincefalu Kövidinka során

Budapest közelében a Pest megyei Monoron, a vidéki hangulatot árasztó 1000 pincés Monori Pincefaluban a KultPince 90-100 fő befogadására alkalmas rendezvényteremmel rendelkezik, amelyet mi  a nyári fröccsözésre célozva "Fröccsterasz" névvel jelölünk. Mivel fröccsözni igazán nyáron lehet, nyári melegre gondolva a fröccsterasz szinte minden oldala nyitható kétszárnyas ajtóval rendelkezik, így a legnagyobb melegben is kellemes a belső hőmérséklet. A kellemes légmozgást még mennyezeti ventilátorok és automata tetőablak támogatja.   A téli rendezvényeinkre és a téli esküvőkre is gondolva a fröccsterasz hangulatos kandalló és elektromos fűtéssel rendelkezik  Ültetve 45 fő befogadóképességű, főépületben lévő rendezvénytermünket a vendégek állófogadására rendezzük be, a beépített vetítő rendszer biztosítja, hogy az esetlegesen az emlékek felidézése céljából készített prezentációk, filmek, akár internet támogatással is levetíthetők legyenek.

 

Esküvői helyszín a Monori Pincefaluban


A rendezvényterem (fröccsterasz) 

mögötti gyepszőnyeges kertbe kilépve a pincefalu szőlői, présházai  biztosítják a jellegzetes vidéki panorámát. Tavaszi időszakban csodálatos látványt nyújtanak a virágzó gyümölcsfák, amelyek nyáron árnyékot is biztosítanak a násznép számára. Maga a KultPince udvara a gyümölcsfákkal, a hordóba ültetett muskátlikkal, a pergolára felfuttatott rózsákkal, levendulákkal az esküvői fotózáshoz kitűnő helyszínt biztosítanak.  A kerti szaletli a virágzó futórózsával kitűnő helyszín a szabadtéri esküvő és a szertartás megtartására.  A gyermekek számára hinta, homokozó és odaillő játékok állnak rendelkezésre. 

 

Polgári szertartás megtartására

futórózsával befuttatott, virágokkal övezett és az alkalomhoz megfelelően dekorált kerti pavilon áll rendelkezésre. Ez az a nem mindennapi hely ahol az ifjú pár kimondhatja a boldogító igent.
 

Kiegészítő szolgáltatások külön igény esetére

Együttműködő professzionális partnereinket tudjuk ajánlani: esküvői dekoráció elkészítésére, esküvői fotózásra, esküvői zenekart vagy zenészt, vőfélyt a ceremónia levezénylésére és hangulatteremtésre, esküvői csokor, illetve virágdekoráció készítőt.

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Esküvői helyszín a romantika jegyében

Budapest közelében a Pest megyei Monoron, az igazi vidéki hangulatot árasztó, Monori Pincefaluban, zöld környezetben, gyümölcsfák árnyékában a pincefalu Kövidinka során várjuk a lakodalomra, polgári esküvőre egyedi helyszínt kereső párokat és vendégeit!

Fröccsteraszunk 90-100 fő befogadóképességű, amelynek minden oldaláról kertünk és a pincefalu pincéi szőlői nyújtotta  panorámában gyönyörködhetünk. Fröccsteraszunk télen és nyáron egyaránt kellemes és hangulatos esküvői helyszín. Nyári időszakban, a minden oldalon nyitható ajtók, a tetőablak, mennyezeti ventilátorok biztosítják a kellemes légmozgást, az ünnepi asztalnál ülők szinte kertben ülőnek érezhetik magukat. A hűvös napokon és télen a kandalló melege biztosítja a felhőtlen szórakozáshoz szükséges hőmérsékletet.

A 45-50 fő befogadóképességű főépületi rendezvénytermünk, melyet a vendégvárásra rendezünk be, professzionális prezentációs technikával felszerelt és internet-kapcsolattal is rendelkezik.

Lakodalomra, esküvőre az igazi vidéki hangulatot árasztó Monori Pincefalu és a Kövidinka sori  KultPince igazi romantikus helyszínt biztosít!

Kérje ajánlatunkat!

Az esküvői menük mestere, séfünk Szurok Gábor

Az esküvői ebéd és a vacsora összeállítása nem kis feladat a házasulandók számára. Az esküvői menüsor összeállításában minden segítséget megadunk, de várjuk a fiataloktól, hogy némi ízlésről szóló információkat adjanak a magukról a családról és természetesen a meghívott vendégekről. Ezen információk birtokában teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy az esküvői menüsor összeállításában, a vendégváró fogásoktól, az esküvői ebéden, az esküvői vacsorán át egészen az éjféli ételkínálatokig, tudunk segíteni.