Családi programhelyszín, rendezvényhelyszín a Pest megyei Monoron

Családi programhelyszín, rendezvényhelyszín, KulrPince

Családi rendezvényhelyszín Budapest környékén a monori KultPincében

amely kiválóan alkalmas családi események, rendezvények, névnapok, születésnapi partik, házassági évfordulók, keresztelők, ballagások, családi vacsorák és egyéb fontos családi események méltó, intim hangulatú megünneplésére. 

 

KultPince a Monori Pincefalu rendezvényháza

legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A pincéhez tartozó eltérő befogadóképességű rendezvénytermei, a virágos és gyümölcsfákkal teli udvar, a kerti pavilon, pergola nem mindennapi hangulatot árasztanak. Lehet kint ücsörögni és igen gyakran a gyerekek mellett a felnőttek is kedvet kapnak és hintáznak egyet. A játékos kedvű vendégek kerti játékokkal játszhatnak, rendelkezésre áll a petanque pálya, lengőteke, mölkky,,,De az sem példa nélküli, hogy az ünnepelt és vendégek együtt házi muzsikálnak.

Születésnap a KultPincében

Születésnapi koncert, klikk a képre

Csengeri Attila születésnapi koncert

Rendezés:

Születésnapi, névnapi rendezvények

Kérje ajánlatunkat!

A KultPince ideális családi programhelyszín

családi programok, születésnapi vagy névnapi bulik, esküvők, keresztelők, házassági évfordulók programjai számára. Egy jó hangulatú helyszín az első lépés ahhoz hogy egy jó születésnapi vagy névnapi partit szervezzünk. 

Zártkörű rendezvényeink 15 főtől működnek, kérje egyedi ajánlatunkat: info@kultpince.hu

Kívánságlistára teszem

Esküvő helyszín a KultPincében, az Ön igénye szerint

Kérje ajánlatunkat!

Esküvői helyszín a romantika jegyében, kérje ajánlatunkat

Budapest közelében a Pest megyei Monoron, az igazi vidéki hangulatot árasztó, Monori Pincefaluban, zöld környezetben, gyümölcsfák árnyékában a pincefalu Kövidinka során várjuk a lakodalomra, polgári esküvőre egyedi helyszínt kereső párokat és vendégeit!

Fröccsteraszunk 90-100 fő befogadóképességű, amelynek minden oldaláról kertünk és a pincefalu pincéi szőlői nyújtotta  panorámában gyönyörködhetünk. Fröccsteraszunk télen és nyáron egyaránt kellemes és hangulatos esküvői helyszín. Nyári időszakban, a minden oldalon nyitható ajtók, a tetőablak, mennyezeti ventilátorok, klimák biztosítják a kellemes légmozgást, az ünnepi asztalnál ülők szinte kertben ülőnek érezhetik magukat. A hűvös napokon és télen a kandalló melege biztosítja a felhőtlen szórakozáshoz szükséges hőmérsékletet.

A 45-50 fő befogadóképességű főépületi rendezvénytermünk, melyet a vendégvárásra rendezünk be, professzionális prezentációs technikával felszerelt és internet-kapcsolattal is rendelkezik.

Lakodalomra, esküvőre az igazi vidéki hangulatot árasztó Monori Pincefalu és a Kövidinka sori  KultPince igazi romantikus esküvőhelyszínt biztosít!

Kívánságlistára teszem

Keresztelő a KultPincében

Kérje ajánlatunkat!

Keresztelők névadók ideális helyszíne a KultPince,

A legfontosabb, hogy kedves és bensőséges ünnepség legyen, ahol a család, a keresztszülők vagy a névadó szülők számára valóban emlékezetes  legyen ez a nem mindennapi esemény. Ehhez a bensőséges ünnepséghez teremtjük meg a környezetet.  A hangulatos és csendes vidéki környezet, az autentikus pincesorok biztosítják a zavartalan és bensőséges ünneplést.

Zártkörű rendezvényeink minimum 15 részvételével működnek.

Kívánságlistára teszem