Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szabó Ádám előadása, Kerékpárral a világ körül

Mert az utazás egy enciklopédia ami útközben íródik.

Felszabadít, tisztánlátásra ösztönöz. Elénk tárja a valóságot; mi az, amire érdemes figyelnünk, és mit kell elengednünk, hogy léghajónk magasabbra szálljon.

Biciklivel a föld körül

Sokféle módja van egy világ körüli útnak. Pár dolog viszont elengedhetetlen. Legelőször is idő az életünkből. Mindenki tudja, hogy az egyik, ha nem a legjobb módja megismerni a környezetünket, ha biciklivel utazunk. Ez nemcsak olcsó, hanem egészséges is, valamint hatalmas teret ad a szabadságnak. Ám lassúbb, mint repülővel vagy autóval utazni, ezért kell átállni egy másik időszámításra. Esetleg nem is számolni az időt. Szerintem az élet sokkal inkább a tapasztalatokról, mintsem a minél hosszabb itt létről szól. Az időre csak navigátorként tekintek, ami eligazít, ha szükséges.

Kerékpárral a föld körül

A régi kifejezés, azaz, hogy “legyen meg a Te akaratod”, számomra a modernkori “go with the flow”-val azonos, amit nemcsak megértettem, de életem alapvető vezérfonalává is vált. Útravalóul legtöbbet ebből vittem magammal, minden más részletkérdés volt.

Forrás: Szabó Ádám blogja >>

Köszönjük az érdekfeszítő előadást amelynek során megtapasztalhattuk, hogy egy ilyen utazás miképpen hagy nyomot egy ember gondolkodásában és életfelfogásában.

biciklivel a föld körül

Köszönjük Szabó Péternek a fotókat

Kerékpárral a föld körül, galéria >>