Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

RendezvényBlog

Minden ami rendezvény.

Esküvői dekoráció és Ditta világa

Esküvői dekoráció és Ditta világa

 

A 2019. évi Borvidékek Hétvégéje rendezvényen a KultPince esküvői rendezvény okán nem a saját helyén, hanem a Kadarka sori Kugel családi pincében kínálja borait és ételét.

A Borvidékek Hétvégéje központi tere, a Szent Orbán-tér megközelíthető gyalogosan, kerékpárral a város felől a Csokonai utca-Strázsahegyi dűlő vagy az Acsádi utca-Mendei út útvonalakon; illetve a Vigadó – Szent Orbán-tér útvonalon 11:00-22:30 között közlekedő kisvonattal. Ezeken az útvonalakon gépjárművel behajtani nem lehetséges!

 

Borvidékek Hétvégéje központi terére kisvonat közlekedik

Borvidékek Hétvégéje közlekedési információk >>

 

Esküvői fotós Verocki Barbara fényképész

A fényképezés már gyerekkorom óta elbűvölt. Eleinte Édesanyám Smena fényképezőgépével játszottam, ezután a családi fotókat lapozgatva, majd felnőve szerettem, ha engem is fényképeznek. Az évek haladtával azonban átálltam a fényképezőgép túloldalára. Hihetetlen, mennyi ötletet kapok, amikor belenézek a keresőbe. S hogy mit keresek?

Leginkább az emberek fotózása áll legközelebb hozzám - a természetben. 

Esküvői fotózás, Veroczki Barbara

 

Életem egyik legjópofább helyszínén tartottam ma előadást, borospincék között, egy takaros réten álló monori rendezvényteremben; illetve azon kívül is, mert nem mindenki fért be... Varázslatosan romantikus volt a mai estém, MONORI BARÁTAIM: KÖSZÖNÖM!

Barátsággal: Tvrtko

Vujity Tvrtko a KultPincében

Borvidékek Hétvégéje 2019 május 31, június 1, KultPince a Kadarka soron   

Borvidékek Hétvégéje 2019

BOR-óka zenekar évek óta aktív és örömmel fogadott szereplője a Borvidékek Hétvégéje rendezvénynek, nincs ez másképp a KultPince esetében sem, így szeretettel várjuk a zenekart a Kugel pincénél. Mivel ebben az évben ezen a helyszínen  várjuk vendégeinket, hogy kóstolják borainkat és Szurok mester főztjét. Akkor várunk benneteket a Kugel pincénél!

A Borvidékek Hétvégéje rendezvényen hagyományosan együtt kínáljuk borainkat az A'Capella Szőlőbirtokkal, így Ők is velünk költöznek a Kadarka sorra!

BOR-óka zenekar a Borvidékek Hétvégéje rendezvényen


Az elmúlt hétvégi Sunday brunch. Sikeresen megbirkózott a vendégsereg Szurok séf alkotásaival.

Az ételeinkhez a 2018-as évjáratú kékfrankos rozé borunkat és az első alkalommal  készített Monori OEM közösségi küvé fehér borunkat kínáltuk.

 

Sunday brunch választéka és a kóstolók