RendezvényBlog

Minden ami rendezvény. Rendezvényhelyszín Budapest közelében a Pest megyei Monoron. Kérjen ajánlatot és mi állunk rendelkezésre, legyen szó akár esküvőről, céges rendezvényről, családi rendezvényről, csapatépítésről, disznóvágásról, csapatjátékról, hiven nevünkhöz kultúrális rendezvényről és nem utolsó sorban borkóstolásról, ahol nem csak borainkat, a monori pincészetek borait kóstolhatják meg hanem bemutatjuk pincefalunkat és borvidékünket is.

Rendezvényház az Ön szolgálatában!

Húsvéti Barangolások képei a KultPincében

Húsvéti Barangolások képei a KultPincében

 

Húsvéti Barangolások rendezvény szervesen illeszkedik a Barangolások rendezvények sorába. A résztvevő pincék, így a KultPince is érzékeli, hogy egy jó ötlet alapján, színvonalas szolgáltatásokkal megtöltött kezdeményezés, amelyet érdemes és kell folytatni.

Itt a disznótoros szezon vége

Itt a disznótoros szezon vége

 

Itt a disznótoros szezon vége, a böllérek pihenhetnek néhány hónapot, a malacok növekedhetnek, hogy a következő szezon kezdetéig elérjék a vágósúlyt és újra kezdődhet a hagyományos falusi eseménysorozat, a disznóvágás és az azt követő disznótor.

XII. Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

XII. Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

 

Néhány nappal, ahogy véget ért a XII. Falánk Fánkfalók Találkozója, a Monor Hegyessy Lions Club tagjai nem mondhatnak mást, mint,

„Köszönjük, hogy eljöttetek és vásárlásaitokkal ismételten hozzásegítettek bennünket, hogy támogathassuk azokat, akik valóban rászorulnak a segítségre. Köszönjük a KultPince csapatának, névszerint Bakos Boginak, Szurok Gabinak önzetlen munkájukat. Aktív klubtagjainknak és mindazon segítőinknek a konyhán, a kézműves foglalkozáson, akik egész nap dolgoztak azért, hogy élményt adhassunk. Mindezt oly módon, hogy munkájuk eredményeképpen lehetőséget kapjunk a rászorulók segítésére.”

Évvégi céges rendezvény a KultPincében

Évvégi céges rendezvény a KultPincében

Az Évvégi Céges Rendezvények Varázsa: Közösség és Ünneplés

Az év vége mindig egy különleges időszak a vállalatok életében. Az ünnepi időszak megérkezése nemcsak az üzleti év lezárását jelenti, hanem egyúttal lehetőséget kínál a cégek számára arra, hogy közelebb hozzák egymáshoz alkalmazottaikat és ünnepeljenek közösen az elért eredményeket.

KultPince is részt vett a TÖK-JÓ barangolások rendezvényen

KultPince is részt vett a TÖK-JÓ barangolások rendezvényen

Köszönjük, hogy barangolásaitok során ellátogattatok hozzánk, mi úgy érezzük, hogy egy valódi tökös nap volt, és  abban reménykedünk, hogy TÖK-JÓL éreztétek magatokat és a következő nyitott pincés rendezvényünk során is viszont láthatunk benneteket!

Esküvői dekoráció a KultPincében 2023

Esküvői dekoráció a KultPincében 2023

Az esküvői dekoráció szerepe az esküvői ünnepség hangulatának és atmoszférájának megteremtésében és fokozásában rejlik. A dekoráció segít kifejezni a menyasszony és vőlegény személyes stílusát, és hozzáadja az esemény egyedi, egyedülálló vonásait.

Nyáresték a KultPincében

Nyáresték a KultPincében

A nyáresték nemcsak a természet és az égbolt szépségeit vonultatja fel, hanem emlékeztet bennünket arra is, hogy az élet szépsége a pillanatokban rejlik. Érdemes megállni, és érzékelni minden apró részletet, ami ebben az időszakban körülvesz bennünket. A nyáresték szépsége az emberi kapcsolatokban is megjelenik. Barátok és családtagok összegyűlnek, hogy közösen élvezzék ezeket az értékes pillanatokat. Lehet ez esküvő,csapatépítés,családi esemény kapcsán szervezett lakodalom, kertparti, grillezés, esti beszélgetés, ezen alkalmak a környezet kínálta szépségekkel együtt mélyebb kötelékeket építenek és emlékezetes pillanatokat hoznak létre.

 

Családi vacsora a KultPincében

Családi vacsora a KultPincében

Az Ünnepi Családi Vacsora a kapcsolatok építésének fontos pillére

Az ünnepi családi vacsora egy olyan hagyomány, amely nemcsak az ízletes ételek és italok élvezetét hozza magával, hanem a családok közötti kötelékek megerősítésének és a közös élmények megosztásának különleges lehetőségét is kínálja. Ez a szokás az évszázadok során kialakult, és minden kultúrában megtalálható, a karácsonyi ünnepségektől az évfordulókig vagy más fontos alkalmakig.