Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

X. Falánk Fánkfalók Találkozója, jótékonysági fánksütés a KultPincében

Megvan az újabb dátum a Falánk Fánkfalók Találkozója megrendezésére!

Abban reménykedünk, hogy Március 6-án vasárnapra már túljutunk a vírushelyzet kritikus szakaszán

Utófarsang a KultPincében

Ahogy az évről-évre történni szokott, - kivéve a 2020-as esztendőt - február első felében a Monor Hegyessy Lions Club jótékonysági céllal megszervezi a Falánk Fánkfalók Találkozóját. A bevételt hagyományosan a rászoruló gyerekek, illetve családjuk megsegítésére fordítják. Ez történt 2021. esztendőben is és abban reménykedik a Club tagsága, hogy a X. jubileumi alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényükre az eddigiekhez hasonló létszámú, étvágyú közönségre számíthatnak. Ennek megfelelően a 2022-es esztendőben is a tagság személyes munkáján túl és anyagi támogatásuk mellett azt remélik, hogy sikerül kiegészíteni az anyagi forrásokat abból az okból, hogy  az eddigi színvonalon folytatni tudják a jószolgálati tevékenységüket.

Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

A Club a 2021-es esztendőben, annak ellenére, hogy a fánkfaló nem volt megrendezve, az alábbi támogatási tevékenységet végezte

 • Családsegítő Szolgálat számára négy alkalommal, alkalmanként 50 adag ételt biztosított, nyári gyerektáborozás támogatása
 • Kásler család támogatása
 • Béke poszter pályázat támogatása
 • Karácsonyi csomagok a helyi általános iskolák rászoruló gyerekek és családjuk, Máltai Szeretet Szolgálat számára

A X. jubileumi alkalom alapján már elmondható hogy a Monori Pincefaluban, illetve a helyszínt biztosító KultPéncében hagyománya és története van a Fánkfaló rendezvénynek, amely rendezvény minden esetben kiegészül a Béke Poszter rajzpályázat eredményhirdetésével, játszóházzal, kiállítással, kézműves vásárral….

A 2022-es esztendőben a rendezők március 6-án 14 órától várják a fánkfaló családokat és mindazokat, akik egy kis utófarsangi hangulatra vágynak és egyben támogatni szeretnék Monor Hegyessy Lions Club jószolgálati tevékenységét. Ahogy ezt eddig is tettük, a befolyt összegből a monori rászoruló gyerekeket és családjukat támogatjuk!

 

Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

 

Amit a Fánkfaló a vendégeinek kínál:

 • Fánk, túrófánk, forralt és palackozott borok, tea
 • Kézműves foglalkozás gyerekeknek
 • Zenét szolgáltat Nagy Betty és Kajli László
 • Kézműves vásár a KultPince fröccsteraszán
 • Illés Márta festőművész falfreskó képeinek kiállíátsa
 • Farsangi jelmezverseny gyerekeknek. 13 órára várjuk a jelmezbe öltözött Fánkfalókat! Jelmezek zsűrizése 14.30-tól. Kérjük a szülőket, hogy a meghirdetett időpontra legyenek a helyszínen! Minden maskarába öltözöztt gyerek fánkot kap ajándékba!
 • Békeposzter rajpályázat díjátadója a jelmezversenyt követően

Belépés díjtalan, fizetni csak a fogyasztásért kell! Mindenkit szeretettel várunk!

 

Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében