étel kiszállítás
Hidegtálak, hétvégi gasztroélmény a KultPincétől
Hidegtál készítés, borkóstoló, családi rendezvény egyetlen hétvégén
Ebéd és Fröccs a hegyen - szombaton és vasárnap
Most, hogy végre újra fogadhatunk vendégeket - a tavalyihoz hasonlóan, a rendezvények engedélyezéséig - a'la carte módon üzemelünk hétvégenként. Reményeink szerint ezen a hétvégén már nemcsak a kertben, hanem a rendezvényteremben is lehet majd ebédelni, vacsorázni. Szeretettel invitáljuk kedves vendégeinket, hogy térjenek be hozzánk egy jót enni-inni a hétvégén: május 1-én szombaton 12.30-tól 20 óráig, 2-án vasárnap 12-20 óráig tartunk nyitva. Asztalt foglalni 04.30-ig alább regisztrálva lehet (arra a napra kiírt programra, amikor jönni szeretnének, illetve kérjük a tervezett időpontot is megadni szíveskedjenek).
SZOMBATON ELVITELRE is készítünk ételeket, részletek, rendelés itt: https://kultpince.hu/programok/etelrendeles_0501
Faszénen frissen grillezett ételekkel készülünk 04.10-re!
Elvitelre rendelhető menü:
- hideg meggyleves 1100 Ft
- mustáros sertésflekken 2500 Ft
- vasalt pulykamellsteak 2500 Ft
- csípős-chilis csirkeszárny 2500 Ft
- csirkés quesadilla cheddar sajttal 2500 Ft
- grillezett házi sajt és vaslapon pirított gombafejek grillzöldséggel 2500 FT
Szombati menü március 27-én
KultPince elviteli menü és borajánlata március 27-én!
- Tavaszi tárkonyos pulykaraguleves
- Marhapörkölt túrós galuskával
- Fokhagymás tarja sült burgonyával
- Grillezett csirkemell baconbe göngyölve, sajtmártással
Rendelés március 25-ig itt: https://kultpince.hu/programok
KultPince menüajánlata március 20-án szombaton
Ételkiszállítás és falusi disznóvágás egy napon
Feladatokkal teli decemberi szombat a KultPincében, disznóvágás, hidegtál, melegétel készítés és kiszállítás egy napon
Pénteki hidegtálak Monorról
Hidegtál rendelés, étel kiszállítás Monor
Baráti, családi összejövetel során megvan a varázsa, praktikussága a gusztusosan elkészített és asztalra tett hidegtálaknak. Maga a látvány önmagában esztétikus és étvágygerjesztő, lehet együtt, de különböző időben fogyasztani, ahogy a vendégek igénylik.