gasztroműhely
Húsvéti Barangolások képei a KultPincében
Húsvéti Barangolások rendezvény szervesen illeszkedik a Barangolások rendezvények sorába. A résztvevő pincék, így a KultPince is érzékeli, hogy egy jó ötlet alapján, színvonalas szolgáltatásokkal megtöltött kezdeményezés, amelyet érdemes és kell folytatni.
Tavasz és tavaszi gasztro a KultPincében
KultPince egy gasztroműhely a rá jellemző jellemző ételekkel, rendelkezik a jó ételek elkészítéséhez szükséges szakértelemmel és séfje a jó ételek szeretetével.
Forralt boros barangolás a Monori Pincefaluban, KultPince
Várunk Benneteket szombaton, a KultPince étel és italkínálatával:
Forralt bor (othello fűszeres, rozmaringos fehér) és palackos bor kínálatunkkal
kisbécsi szendvics, vegán változatban is, házi aranygaluska vaníliasodóval, hagyományos sétáló falatjaink szarvaskolbásszal, sajtokkal, és KOCSONYA a készlet erejéig!
Igazi gasztrokaland vár rátok!
Visszaemlékezés egy régi "tökös" KultPince programra
2012 októberében a KultPince szervezésében megrendezett "Töklökő" program, ahogy most is 2023 októberében a tökre alapozott rendezvény volt.
Volt tökszépségverseny, töklámpás faragás, tökugrás, töklökés, töklóbálás természetesen tőkős étel és ekkor még a KerBor Kft. tulajdonosa, Tóth Laci barátunk kínálta borait, valamint zenei aláfestés is gazdagította a programot. Az Orbán téren pedig a „Tökfilkó” várta a pincefaluba érkező vendégeket.
Családi vacsora a KultPincében
Az Ünnepi Családi Vacsora a kapcsolatok építésének fontos pillére
Az ünnepi családi vacsora egy olyan hagyomány, amely nemcsak az ízletes ételek és italok élvezetét hozza magával, hanem a családok közötti kötelékek megerősítésének és a közös élmények megosztásának különleges lehetőségét is kínálja. Ez a szokás az évszázadok során kialakult, és minden kultúrában megtalálható, a karácsonyi ünnepségektől az évfordulókig vagy más fontos alkalmakig.
Gasztroműhely Budapest közelében a Monori Pincefalu Kövidinka során
Egy ételműhely ahol esküvők, családi és céges összejövetelek, sportesemények, valamint a helyi vendéglátó pincék, így a Lusta Páva…. ételei készülnek. A KultPince séfje, Szurok Gábor irányításával működő konyha minden munkatársa azon dolgozik, hogy megrendelőink és vendégeink számára az „otthon ízeit” varázsolják asztalaikra, amelyhez méltő kisérőként társulnak fehér, rozé és vörös boraink.
KultPince is részt vett a TÖK-JÓ barangolások rendezvényen, galéria
Tök-Jó barangolások a Monori Pincefaluban, egy igazi tökös nap volt!