kocsonya készítés

2024. 01. 04. 19:10:54

Forralt boros barangolás a Monori Pincefaluban, KultPince

Várunk Benneteket szombaton, a KultPince étel és italkínálatával:

Forralt bor (othello fűszeres, rozmaringos fehér) és palackos bor kínálatunkkal

kisbécsi szendvics, vegán változatban is, házi aranygaluska vaníliasodóval, hagyományos sétáló falatjaink szarvaskolbásszal, sajtokkal, és KOCSONYA a készlet erejéig!

 

Forralt boros barangolás 2024

Igazi gasztrokaland vár rátok!

2022. 01. 19. 18:59:37

Vince napján vincevessző is lesz a KultPince teraszán

 

22- én szombaton 10-től újra várunk Benneteket forralt borral, teával, sétáló falatokkal, lesz aranygaluska is és most kocsonyával is készülünk! Füstölt áruk közül kolbász lesz kapható! 

  Vince-napi gasztrokaland a KultPincében

2019. 01. 02. 19:15:07

Kocsonya készítés a 2018. év utolsó előtti napján

 

Mi is jó kocsonya készítésének titka?

Egyszerűen a jó alapanyag, elegendő fokhagyma, és a megfelelő ideig történő főzés, ezekre van szükség a tökéletes kocsonya készítéséhez. Mivel a kocsonya készítés komoly dolog, ne feledkezzünk meg a KultPince séfjéről sem, aki vezényelte az alapanyagok beszerzését, a feldogozást és a főzést is természetesen. 

Fontos a jó kocsonyának való alapanyag

Elsődleges a porcos, csontos, bőrős sertéshús. Az sem gond, sőt kifejezetten előnyős ha van benne füstölt csülök, bőrös húsaprólék, akár bőr darabkák, füle és farka egyaránt.