könnyed borok
KultPince is részt vett a TÖK-JÓ barangolások rendezvényen
Köszönjük, hogy barangolásaitok során ellátogattatok hozzánk, mi úgy érezzük, hogy egy valódi tökös nap volt, és abban reménykedünk, hogy TÖK-JÓL éreztétek magatokat és a következő nyitott pincés rendezvényünk során is viszont láthatunk benneteket!
Kékfrankos bozsolé a KultPince borválasztékában
Könnyű, friss gyümölcsös vörösbor, ami a színét illeti éppen csak hogy vörös. különleges borkészítési technológiával készül, amely a szénsavas maceráció. A technológia francia eredetű, kultusz kiötlője egy neves borkereskedő volt, aki egymaga építette fel azt a marketing koncepciót, amely végül evvel a technológiával készült borok karrierjét elindította. Franciaországban november harmadik csütörtökén kezdődik az újbor kiszállítása, a bozsolé, tudatosan és jól felépített marketing kommunikáció hatására a fiatalok kedvencévé vált a bor könnyedsége, frissessége okán.
Bor Mámor Monor jóvoltából monori borok a monoriborbolt.hu választékában.
A Bor Mámor Monor a legújabb borkereskedés a belváros szívében. Az alap motiváció az volt, hogy olyan borszaküzlet üzemeljen Monoron ahol kivétel nélkül minden Monori bor kapható. A széles választékból bármelyik borkedvelő tud választani ízlésének megfelelőt. Ajándékba, vacsorához, vagy egy kellemes esti beszélgetéshez, itt minden alkalomhoz válogathatunk a kitűnő minőségű nedűk között.
2018-as évjáratú Rozé borunk a zsűri I. díját kapta a XXV. Városi és Térségi Borversenyen
Nagy örömünkre a 2018-as évjáratú kékfrankos rozé borunk a XXV. Városi és Térségi Borversenyen a zsűri I. díját, és a közönség III. díját nyerte. Köszönjük borászunknak, Lukácsy Zoltánnak a nagyszerű eredményt!
Borvacsora egy baráti társaság utazása nyomán
Rendezvényhelyszín a KultPince!
A 2017-es év elején egy baráti társaság Új-zélandi utazáson vett részt. Az utazás célja és oka alapvetően nem Új-Zéland borászatának megismerése volt, de végül is a borok mély benyomást tettek a társaságra, így magától értetődő volt, hogy itthon vissza kellet térni az ott kóstolt borokra. Ulcz Adél szőlész-borász szakmérnök, okleveles borbírálót kértük fel egy komplex előadásra, amely szólt az Új-zélandi szőlészetekről, borászatokról és természetesen a borokról.