KultPince
KultPince a Petrovai pincében
Vége a disznóvágási szezonnak, még nem kezdődött el az esküvői szezon, ezt az időszakot lehet felhasználni felújításra, nagytakarításra, csapatépítésre és pihenésre. Ha jól használjuk ki ezt az időszakot, egy felkészültebb, összetartóbb és motiváltabb csapat várhatja az esküvői szezon kihívásait, hogy a következő időszak még sikeresebb lehessen! A Petrovai pince egy igazán otthonos és baráti környezetet biztosított a KultPince csapatának, hogy egy együtt elköltött ebéd és közbeni baráti beszélgetések keretében készüljenek a következő egységes csapatmunkát követelő, esküvői szezonra.
Disznótoros lakoma a Kultpincében
Reggeli: Resztelt máj, hagymás sült vér, velős rántotta
Közben friss ropogós tepertő
Disznótoros lakoma késő délután: májas hurka, zsömlés véres hurka, sült kolbász, pecsenye hús, sült oldalas, töltött hús.....
Kult lakomák ételei képekben
Lakoma asztala, örömöt hoz, Barátok nevetnek, élmény a fő, Minden falat új kalandot ígér, Élet örömei, együtt ünnepel mind.
Céges disznóvágás január első munkanapján
Hagyomány és csapatépítés egyben, így aztán jól kezdődött az év!
A céges disznóvágás egy olyan kezdet, amely nemcsak a hagyományokat tiszteli, hanem a jövőbe is tekint. Az együtt töltött idő, a közös munka és a jó hangulat hozzájárul ahhoz, hogy a munkatársak motiváltan és elkötelezetten vágjanak neki az új év kihívásainak.
Családi rendezvény a KultPincében és a Napocska Vendégházban
Karácsony alkalmából rendezett családi rendezvény, amely első napon a KultPincében ünnepi karácsonyi ebéddel indult. A menü Szurok Gábor által készített szuper halászlé, töltött káposzta és sültek voltak. Másnapi program a délelőtti órákban a Fjord Lovas Élmények telephelyén lovaglással, állatsimogatással indult, majd innen a Szélpatkoló Sajtoldába vezetett a társaság útja, ahol a program kecskesimogatással, etetéssel indult, majd pedig az elmaradhatatlan sajtkóstolással és vásárlással zárult. Innen a nap záró programjára a társaság a Strázsahegyi Napocska Vendégházba indult, ahol karácsonyi menü várta a kirándulásban megfáradt és megéhezett csapatot.
Forralt Boros Barangolás 2025 KultPince Kövidinka sor
Forralt Boros Barangolás 2025 január 04. Monori Pincefalu KultPince
Kövidinka sor
Jótékonysági célú élelmiszer csomag készítése rászoruló gyerekek és családjuk számára
A Monor Hegyessy Lions Club
ismét gondolt a nehéz anyagi körülmények között élő gyerekekre. A klub tagjai negyven darab élelmiszercsomagot állítottak össze, melyek tartós élelmiszereket, valamint a közelgő karácsonyt is figyelembe vevő termékeket tartalmaznak. A KultPincében összeállított csomagokat a helyi általános iskolákba szállították ki, iskolánként tíz csomagot. Ezek elosztását az adott intézmény tanárainak javaslatai alapján végezik.
Falánk Fánkfalók Találkozója: A jótékonyság édes íze immár 13. alkalommal a KultPincében
A KultPince idén is a nevetéstől, jókedvtől és mennyei fánkillattól lesz felismerhető, hiszen 2025 február 9-én 13 órától XIII. alkalommal kerül megrendezésre a Monor Hegyessy Lions Club által szervezett hagyományos Falánk Fánkfalók Találkozója. Ez a különleges esemény nemcsak a fánkot kedvelőket vonzza, hanem a jótékonyságra vágyókat is, akik egy jó ügy érdekében csatlakoznak ehhez az ízletes találkozóhoz.
Év végi céges rendezvény: Ünneplés és összetartás
Az év zárása, új kezdetek
A céges év végi rendezvény a lezárást és az új kezdetet is szimbolizálja. Ez az a pillanat, amikor a múlt sikereire és kihívásaira visszatekintve új célokat tűzhetnek ki a jövőre nézve. Az ilyen események emlékezetes pillanatokat nyújthatnak, amelyek tovább erősítik a közösséget és az összetartást.
Egy jól sikerült év végi rendezvény nemcsak az év lezárásának édes pillanata, hanem a következő év lendületes kezdésének alapja is lehet.
Megkezdődött a 2024-25-ös disznóvágási szezon a Kultpincében
Disznóvágás disznóölő András napja előtt!
A régen volt népi időjósok hite szerint „fehér” András rossz évet ígér. De mert vidékünkön nyoma sincs a hónak, ez biztosan nem fenyegeti a következő gazdasági ciklust. Amúgy meg ez a nap a paraszti gazdálkodási év szokásos „záróköve”.