Disznótoros menü farsang idején

Disznótoros menü farsang idején

 

Tartjuk magunkat ahhoz az alapelvhez, hogy jót csak jóból lehet készíteni, ezért csak olyan disznót választunk partnereinknek amelyek házias körülmények között váltak vágáséretté.

 

Rendezvényház Budapest közelében, a Monori Pincefalu szívében

     Disznótoros menü farsang idején

Disznótor farsang idején Disznótoros menü farsang idején

Falusi disznóvágás és disznótor a Kultpincében

A disznóvágás során, disznótoros ételeink elkészítéséhez friss és minőségi alapanyagokat használunk, konyhánk fő jellemzője a gondosság, mindez abból a célból, hogy a vendégeink elégedetten távozzanak és még fontosabb, hogy újra a KultPincét válasszák amennyiben disznótoros ételre vágynak. Természetesen a disznótoros menü mellé minden esetben ajánljuk borainkat és igény esetén desszertet is felszolgálunk.

Disznóvágást és a disznótort követően a maradó nyers árú, így a kolbász, szalonna, sonka füstölését is vállaljuk!

Disznóvágásunkból származó kolbász, szalonna és sonka füstolését is vállaljuk