KultPince a Petrovai pincében

KultPince a Petrovai pincében

Vége a disznóvágási szezonnak, még nem kezdődött el az esküvői szezon, ezt az időszakot lehet felhasználni felújításra, nagytakarításra, csapatépítésre és pihenésre. Ha jól használjuk ki ezt az időszakot, egy felkészültebb, összetartóbb és motiváltabb csapat várhatja az esküvői szezon kihívásait, hogy a következő időszak még sikeresebb lehessen! A Petrovai pince egy igazán otthonos és baráti környezetet biztosított a KultPince csapatának, hogy egy együtt elköltött ebéd és közbeni baráti beszélgetések keretében készüljenek a következő egységes csapatmunkát követelő, esküvői szezonra.

KultPince a Petrovai pincében

KultPince csapata

KultPince a Petrovai pincében, galéria >>

Hagyományosan ebben az időszakban kerül megrendezésre a szezont megnyitó esküvői menükóstolóra és vasárnapi büféebédre is. Amely rendezvényre az adott év esküdni szándékozó párjait is várják, hogy segítséget kapjanak a nagy nap menüjének összeállításához.

A 2025-ös év büféebéd menüajánlata:

Előételek:

  • Tatár beefsteak
  • Ropogós kacsamell, hagyma chutney
  • Ruccolás mascarponés tortilla tekercs

Leves:

  • Szarvas raguleves erdei gombával
  • Hideg meggyleves

Főételek :

  • Borjúkaraj jóasszony módra
  • Strázsahegyi marhapörkölt
  • Ropogós kacsacomb
  • Kijevi jércemell
  • Rántott camembert

Köretek:

  • Jázminrizs
  • Juhtúrós galuska
  • Házi tepsis burgonya
  • Grillezett zöldségek
  • Párolt káposzta
  • Majonézes tésztasaláta
  • Házi káposztasaláta
  • Uborkasalála

Desszert:

  • Somlói és tiramisu pohárkrém

A belépő ételfogyasztást és az alábbi italokat: házi limonádé, szóda, víz, valamint kávé - tartalmazza korlátlan fogyasztással. Természetesen a KultPince borai is a vendégek rendelkezésére állnak.