véres hurka

2025. 01. 08. 16:37:53

Céges disznóvágás január első munkanapján

Hagyomány és csapatépítés egyben, így aztán jól kezdődött az év!

A céges disznóvágás egy olyan kezdet, amely nemcsak a hagyományokat tiszteli, hanem a jövőbe is tekint. Az együtt töltött idő, a közös munka és a jó hangulat hozzájárul ahhoz, hogy a munkatársak motiváltan és elkötelezetten vágjanak neki az új év kihívásainak.

 

Céges Disznóvágás és disznótor

2021. 02. 20. 22:55:43

A szezon utolsó disznótoros elvitelre szánt ételei

Kellemezlen ködös, párás idő, de az emberek ki akarnak szabadulni  otthonról, így egy sikeres nap volt a KultPince számára, népszerűek voltak az elvitelre készített disznótoros ételek, a sétáló falatok egyaránt és a boraink is jól fogytak.

 

Disznótoros menü elvitelre 

2020. 06. 13. 22:59:01

Közvetlen és baráti hangulatú borozás Polgár Zoltánnal

Polgár Zoltán nem először járt a KultPincében, ahogy azt reméltük most is egy jó hangulatú, kitűnő borokat bemutató borkóstoló részesei lehettünk. Köszönjük a borokat, az érdekes információkat a borkészítés titkairól  és a személyes beszámolót az életútról  amelyet a család bejárt a szőlőtelepítés és borkészítés útján.

Köszönjük a Bor Mámor Monor szervezését, vendégeinknek a részvételt és íme néhány kép a borestről.

 

 

Borkóstoló, borest Polgár Zoltánnal