Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bor Mámor Borszaküzlet Monor

Bor Mámor Borkereskedés Monor

Kulcs a minőséghez!

Amint a cégünk logójára pillantunk láthatjuk, hogy meghatározó jelkép rajta a bor mellett a kulcs, ami méltó jelképe annak, hogy itt a vásárló kulcsot kap a minőséghez.
A Bor Mámor Monor a legújabb borkereskedés a belváros szívében. Az alap motiváció az volt, hogy olyan borszaküzlet üzemeljen Monoron ahol kivétel nélkül minden Monori bor kapható. A széles választékból bármelyik borkedvelő tud választani ízlésének megfelelőt.
Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Színe világos sárga, zöldes árnyalattal. Illatában domináns az érett ananász és a fehér virágok közül a jázmin. Ízében határozottan visszaköszönnek az illatában is fellelhető elsődleges jegyek, kiegészülve a zöldalma fanyarságával. Savai finomak, kiegyensúlyozottak. Komplex száraz fehérbor, közepes lecsengéssel.

2.190 Ft
Raktáron

Sauvignon Blanc 2020: Színe zöldesfehér. Illatában domináns a bodza és a vágott fű. Telt íz, trópusi gyümölcsöket idéz, határozott savszerkezete van, tartalmas bor, hosszú lecsengéssel. Jellegzetes illat- és izvilága az utóbbi évtized egyik siker fajtájává tette, fiatalon élénk savú, erőteljes illat- és ízvilágú, vegetális jegyeket felmutató bor.

1.950 Ft
Raktáron

Kékfrankos Rosé 2020: Decens szamóca piros tétel, a pohár falán finoman eloszló szénsav buborékok jelennek meg. Illata édeskés, meleg gyümölcsös, barack, szamóca, ananász aromájával. Kóstolásnál citrusos frissesség dominál, melyet a szénsav is kiemel. Élénk savtartalommal rendelkezik, mellette karcsú test jellemzi a tételt, mely így összességében kifejezetten könnyed és légies lesz. Mind megjelenésében, mind pedig illatában és ízében elegánsan filigrán.

1.850 Ft
Raktáron

Kékfrankos Rosé gyöngyözőbor 2020: Színe a kettévágott eperhez hasonlatos. Illata rendkívül intenzív, édeskés, igazi gyümölcsbomba az eper aromatikájával. Kóstolásnál gyümölcsös könnyedség, frissesség tapasztalható, melyet a kiegyensúlyozott savtartalom és a szénsav erősít.

2.400 Ft
Raktáron

Széndioxid hozzáadásával készült száraz gyöngyözőbor

Egy igazi illat és ízbomba, ami magában hordozza a fajta összes pozitív tulajdonságát. Illatában visszaköszön a frissen szedett muskotályos szőlő illata, amit a friss virágok és a trópusi gyümölcsök bujasága kísér! Ízében ugyanazt kapjuk vissza mint illatában.

2.200 Ft
Raktáron

Egy igazi illat és ízbomba, ami magában hordozza a fajta összes pozitív tulajdonságát. Illatában visszaköszön a frissen szedett muskotályos szőlő illata, amit a friss virágok és a trópusi gyümölcsök bujasága kísér! Ízében ugyanazt kapjuk vissza mint illatában, egy szép ropogós savgerinc kíséretében, ami gazdag és hosszú kortyot eredményez.

1.590 Ft
Raktáron
A fajta univerzális mivoltát hűen tükrözi, hogy nemcsak egy könnyű reduktív (fröccsbort) lehet belőle készíteni, ha megfelelő kezekbe kerül a szőlő, egy jó hordóval párosítva, akkor az egy nyerő páros. Szép kerek savakkal rendelkező, izében és illatában felfedezhető a zöldalma, a rezeda és egy kis mandulás lecsengés. Az édes-krémes szájérzetet a nagy hordó (500L) és a battonage biztosítja a fogyasztó számára!
 
2.500 Ft
Raktáron
Chardonnay száraz barrique bor 2018 (Pillantás): Komoly tétel , nagy pillanatokhoz. A hordó és a fehérbor találkozása, ami nem egy pillanatig tart. Édes-krémes, tele vaníliával, kókusszal és egy csipet fahéjjal amit a hordós érlelés ad a fajtának, ez párosul a fehér gyümölcsök bujaságával (banán, őszibarack, zöldalma). Érdemes egy picit magasabb hőmérsékleten (16-18Cfok) fogyasztani, hogy teljes arcát mutassa.
2.750 Ft
Raktáron
Itt a jó idő és a fröccs szezon, de akár egy kellemes esti csevegés mellé is kiváló tétel. Harsány bogyós gyümölcsök, málna-ribizli-szamóca, ami egy feszes virágos illattal köszön be az első pillanatban. Ez a kompozíció ízében is visszaköszön, egy ropogós savszerkezettel és némi szén-dioxiddal.
 
1.590 Ft
Raktáron

Királylányka diszkréten muskotályos, virágillatú, finom, harmonikus, testes bor. Hal-, és gombás ételek, könnyű sajtok mellé javasolt a fogyasztása.

2.400 Ft
Raktáron
Színe optikailag tiszta, intenzitásában a bíborból rubinba hajló reflexekkel. A bor szemmel láthatóan elegáns, a siller, és a könnyű Burgundi kategóriába tartozik. Minden esetre könnyen fogyasztható vörösbor jellemét kelti. A pohár falán szépen kirajzolódó közepes vastagságú extraktal. Illata fejlett, intenzív, fűszeres, gyümölcsös jegyek összessége, melyben az elegáns cseresznyefa virág, vékony héjú piros bogyós gyümölcsökkel, és keleti fűszerekkel kísérve jelenik meg.(kardamom, fahéj, szegfűszeg, vanília virág) Kevés vegetális jeggyel, mint paprika.
3.500 Ft
Raktáron
A "megosztó", ami a végén mosolyt csal az arcodra ;) Aromáiban erőteljes piros bogyós gyümölcsök, finom füstösség és bőrösség, kedves fűszerességgel. Szép struktúra, selymes tanninok. Zamatos korty, cseresznye, meggy, eper, szép egyensúllyal, gyümölcsös-földesség lecsengésben. Kandalló,szivar, merengés,Pinot Noir......
3.250 Ft
Raktáron

Lukácsy kékfrankos rozé 2020, fiatalos, könnyed, üdeséget árasztó ízvilág társul kellő eleganciával és érettséggel. - OEM (Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű) száraz rozébor

1.500 Ft
Raktáron

Lukácsy Pince Rajnai rizling 2020- 0,75l - OEM (Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű) száraz fehérbor

1.700 Ft
Raktáron

Csúzi Családi Pincészet Kékfrankos száraz rozé bor 2020 - OEM (Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű) száraz rozé bor.

1.500 Ft
Raktáron

Könnyed,gyümölcsös igazi nyári bor,mely a cseresznye és a szamóca frissességével igazi kísérője lehet egy jó beszélgetésnek.

1.500 Ft
Raktáron
Igazi erőteljes,markáns fűszeres vörösbor,mely nagyszerűen bemutatja a fajtára jellemző zamatokat. Különlegessége,hogy az ültetvénynek az első vagyis szűztermése ezért még különlegessé teszi. Egy igazi monori bor!
 
 
1.500 Ft
Raktáron

Löszön termett rajnai rizling elegáns savgerince,illetve a fajtára jellemző finom zamatok jellemzik a bort,melynek a neve a termőhely adottságára is utal.

1.500 Ft