Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Iskolai események, rendezvények

Igazi barátságok legtöbb esetben osztálytársak között szövődnek, így érdemes a jeles évfordulókat megfelelően megünnepelni.

Fontos iskolai események:

  • Ballagás, egy igazi családii ünnep, amielyet az általános ivagy a középiskola befejezését követően a család szervez a végzős diák számára.
  • Bankett, egy iskolai periódus lezárásának méltó megünneplésére ad alkalmat, amelyre későbiekben szívesen fognak emlékezni,a résztvevők, diákok és tanáraik egyaránt. Ekkor nyílik talán először alkalom  a diákok számára egy kötetlen beszélgetésre tanárainkkal.
  • Osztálytalálkozóminden ember életében eljön az a pillanat amikor ez az esemény igazán fontossá válik. Ekkor újraélhetjük a régi emlékeket, újra találkozhatunk a régi barátokkal egy kellemes esetét tölthetünk együtt.
Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Az általános iskola, középiskola befejezése a család és a diák életében egyaránt egy mérföldkő. A ballagást követő ballagási ünnepség megszervezése  nagy körültekintést igényel a család részéről, hogy az szép és emlékezetes legyen a szülőknek és a végzős diáknak egyaránt. Mindenekelőtt egyeztetni kell az ünnepelttel, hogy Ő milyen ballagási bulit szeretne, egy egyszerű szűkkörű éttermi vacsorát, vagy egy össznépi családi rendezvényt. Mindenképpen a ballagó diák döntse el, hogy kikkel szeretne együtt ünnepelni, családdal és barátaival együtt, vagy két ballagási buli legyen egy bensőséges családi rendezvény és egy, a fiatalok igényeihez igazodó ballagási ajándéknak beillő buli.