Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szezonnyitó kertmozi a Kultpincében, táncos filmekkel

Az életünk fenekestül fordult fel az utóbbi időszakban. Hosszú ideig nem találkozhattunk szeretteinkkel/ismerőseinkkel, ami miatt még inkább felértékelődött az emberi kapcsolatok értéke. De jött a tavasz, sőt lassan a nyár is beköszönt, a vírus szerencsére lecsengőben és - óvatosan ugyan, de - ismét érintkezhetünk egymással. Találkozzunk a KultPincében, végre mozizzunk és együnk, igyunk egy jót!

 

Szezonnyitó kertmozi a Kultpincében, táncos filmekkel

 
A kerthelyiségek országszerte újranyithatnak, ezért úgy döntöttünk, hogy idén korábbra tesszük a kertmozi szezont, és már májusban megkezdjük kültéri vetítéseket! Természetesen a biztonsági intézkedéseket betartjuk, kézfertőtlenítőket helyezünk ki, és az ülőhelyek is távolabb kerülnek egymástól. Tartsatok velünk 2020 első kertmozijában!

Májusi tematikánkat a tánc köré szerveztük, hiszen a tánc mindenre gyógyír. A tánc kifejezhet gondolatokat, érzelmeket, vagy elmondhat egy történetet is. Most épp három történet közül csemegézhet leendő közönségünk május 20-ig.
 
Szavazásra bocsátott alkotások:
-- Egy asszony illata (1992)
-- Tiltott táncok (2014)
-- Táncterápia (2017)

A belépőjegy ára 3500 Ft/fő, amely tartalmazza a háromtételes borkóstolót, a séfünk által készített harapnivalókat és a filmvetítést.
 
KertMozi a KultPincében
 
 
Helyszín: KULTPINCE
Monor, Strázsa-hegy (Kövidinka sor)
Időpont: 2020. május 29. (péntek)
Érkezés: 19.15-től, a filmvetítés 20.00 órakor indul. Jegyek a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Forrás köz 2.) vagy online válthatók a kultpince.hu oldalon 2020. május 27-ig.

A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges információk:
Kedvezményezett: Cimbora Borház Kft.
Bankszámlaszám: 10103843-09234400-01003000
Az összeg beérkezését követően elektronikusan átküldjük a számlát. A foglalás csak a jegy árának beérkezését követően garantált.