Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lánybúcsú ötlet

Szeretnétek meglepni a menyasszonyt a lánybúcsún? Ha igen akkor szervezzétek a lánybúcsút a KultPincébe és íme itt van egy indító tipp a lehetséges programra.

Lánybúcsú

Közös piknik a KultPince udvarán

A piknik kezdődhet avval, hogy a lánybúcsú résztvevő tagjai közös bevásárlással indítják a napot a monori piacon, ahol akár mód van lángos evésre, finom házihurka kóstolásra, házi készítésű sajtok vásárlására…….  De ezt a feladatot szívesen át is vállaljuk, ha lánybúcsú  programja nem szombatra esik vagy csak szombat délután kezdődik.

Minden eszközünk rendelkezésre áll, hogy a lánybúcsú közös főzéssel folytatódjon. Tapasztalatunk szerint a közös munka, a fröccsözéssel fűszerezett beszélgetések, a halk háttérzene teszik igazán hangulatossá a lánybúcsút.

A közösen elkészített étel elfogyasztását követően ajánljuk a Monori CsámBORgó szabadtéri játékot a lánybúcsú résztvevői számára. A CsámBORgó játéktémája útvonala szabadon meghatározható, így a játék során a megoldandó feladatok a menyasszony megtréfálására is szolgálhatnak. A játék tartalmi megalkotásához minden információt és segítséget megadunk, hogy az emlékezetes része lehessen a lánybúcsúnak.