Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Falánk Fánkfalók Találkozója 2020

Ahogy azt már a KultBulik oldalunkon hírül adtuk, a Monor Hegyessy Lions Club immáron IX. alkalommal rendezi meg a jótékonysági célú rendezvényét a Falánk Fánkfalók Találkozóját, amely egy valódi fánkfesztivál forraltborral, teával és egy kis zenével fűszerezve.

 

Fánkfaló jelmezverseny

 

Az elmúlt évi gyakorlatnak megfelelően vendégeinket két helyen szolgáljuk ki a frissen sült fánkkal. Forralt bor, palackos bor kiszolgálás a KultPince gangján lesz. Kézművesek, a kézműves műhely, jelmezverseny zsűrizés, Békepószter Rajzpályázat, jelmezverseny eredményhirdetése a fröccsteraszon lesz. Amennyiben az időjárás kegyes lesz akkor a KultPince előtt, a fenti szaletlik alatt is le lehet ülni.  Hűvösebb idő esetére a pince is nyitva lesz és le lehet ülni ott is.

Ahogy azt igértük a jó hangulat érdekében zenét szolgáltat Nagy Betty és Kajli László, akik kellemes idő esetén a KultPince gangján, hűvös idő esetén lent pincében szórakoztatják a közönséget.

A Monor HegyessyLions Club tagjai kemény munkával készülbek, hogy egy igazi farsangot lezáró rendezvénnyel lepjék meg a pincefaluba kilátogató jótékonyságra hajlandó közönségét.

 

Falánk Fánkfalók Találkozója

 

Fánkfaló részletes programja >>